שלום

R o M

New member
זה מאוד פשוט...

כל מה שאתה צריך לעשות זה לשלוח דמי רישום (בס``ח 150 ש``ח ) לכתובת הבאה : חברי הפורום שלמה ארצי בתפוז ת.ד 4456 תל אביב. בצירוף מכתב מפורט מדוע לך מגיע להיות חבר בפורום זה. כמובן שלא כל הצעה מתקבלת והכסף לא יוחזר. לאחר שליחת דמי החבר ומעבר השלב הראשון ישלח לביתך מכתב הזמנה למבחנים ראשונים. במבחנים אלה תאלץ לענות על שאלות רבות בידע כללי ולאחר מכן תעבור שאלון 300. במידה ותעבור את המבחנים הנ"ל יום אחרי, בשעה 3 בלילה יצלצל הטלפון בביתך בוא ינתן לך שם חבר וסיסמה. כמו כן תצטרך לתת את מספר כרטיס האשראי שלך לחיוב דמי חבר חודשיים בסך 20 ש``ח. לא יתקבלו חברי פורום שעונים על אחד או יותר מהקריטריונים הבאים : 1. טיפשים. 2. מכוערים. 3. ערבים. 4. שחורים. 5. מזרחיים. 6. בנות עם חזה קטן. 7. בלונדיניות. 9. אנשים שיודעים להשתמש בסימני פיסוק. 10. אנשים שלא אוהבים אבוקדו. חברי הפורום יקבלו סטיקר של ``דרעי זכאי`` אותו הם יצטרכו להדביק על המצח בכל שעות היום. מהרו! ההרשמה בעיצומה ומספר המקומות מוגבל ! רום ועכשיו ברצינות תכתוב תגיב ומקסימום תכתוב הודעה בסגנון ``הי חזרתי סוף סוף אחרי העדרות של שנתיים`` אף אחד לא ממש ישים לב (חוץ מכמה משועממים... אבל הם לא יעירו לך על זה).

../images/Emo6.gif

רום, למה להפחיד אנשים? מה הוא עשה לך? הוא בטח קרא את ההודעה, וברח מהר להסתתר באיזה מערה... אז...תח - זור!!!!!!!!!!!
ואם לא ברחת, אז ברוך הבא!

בן בן!

New member
גלדיאטור רומני זה בהשראת שלמה?

גם הוא רומני, ´תה יודע... ברוך הבא. אגב, על המעטפה עם הצ´ק נא לכתוב: לידי דניאל.. אני כבר אדע לאן להעביר את זה. שלא יהיו סיבוכים מיותרים...

אהבתיה

New member
רום...

אתה כזה מצחיק!!
ברוך הבא לחבר החדש בפורום !
דרך אגב,אם בסוף ניסע לערב הסעודית למופע שלנו...אתה יודע לעשות שפגט באויר נכון? ופליק פלאק לאחור בשילוב עם מחיאות כפיים עם נחיתה מושלמת על רגל אחת בלבד ושתי הידיים מונפות לצדדים ואז ישר 101 גלגלונים רצופים ולסיום 89 סלטות לאחור ואחרי זה 97 סלטות קדימה כשאתה נוחת בסופן כשהידיים שלך מונפות קדימה אוחזות את הדיסק החדש של שלמה (קצת פרסומת מה יש??) ואל תשאל אותי איך הוא הגיע לשם,את זה אתה צריך לחשב לבד!!! ואלו רק תנאי הקבלה...התרגיל עצמו הרבה יותר מסובך... רק שלא יבהל לנו פתאום....

אהבתיה

New member
כן דני !! מה קורה???

אנחנו מדברות ברגע זה ממש בטלפון אז זה לא ממש רלוונטי כל השיחה פה...אבל שיהיה,למי איכפת!!!!

D&N

New member
די../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(אחרי שנימחקה לי ההודעה ...) אני אכתוב מחדש אז רציתי להרים לך קצת את המצב
אז רציתי להגיד לך שאת
(מלכה)!!!! ואל תתיחסי לאף 1!!!! רציתי להביא לך
... תישתי קצת
לעלות את המצב רוח... ותירקדי הרבה ותישתחררי ואם תחליטי להיות
אני מאחורייך... אז אני שולחת לך
ענקית ואני
אותך...ותבואי אליי ל
!!!!אז אל תישכחי שאני אוהבת אותך ככה