שלום!

שלום!

אני לא יודעת אם זה המקום,אבל אני רוצה לקנות מחשב שישמש לי לתוכנות אולפן וכו',איפה אתם ממליצים ועל מה?תודה!

mirstudio

New member
את צריכה את המחשב הכי חזק שיש

הבעיה שבמחשבים זה כמו מוסך ,את חיבת להגיע אם מיפרט מוכן כדי שלא ימקרו לך זבל ,מה שרשמתי למטה ,זה לא ממש מיפרט ,אבל זה יתן לך כיוון .. בכל אופן מעבד של אינטל [הכי טוב שיש ] לוח אם של גיגה בייט PRO הכי הכי טוב שיש. לפחות גיגה זיכרון [עדיף שני גיגה]. כרטיס קול מיקצועי ,יש המון אופציות [אני אישית ממליץ של 2\2 M -AUDIO הוא זול יחסית ,ובהחלט איכותי. כרטיס מסך חיצוני טוב [כדי שלא יקח מהירות מהמעבד] H.D של 160 G ' בהצלחה... ---------------------------------------- ---------------------------------------- ITAYstudio http://musicstudio.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx

elper11

New member
מוסיף ומתקן...תרשה לי אחי

מעבד עדיף של AMD...המעבדים האלה מצוינים בעבודה עם מולטימדיה... לוח אפשרי של ג'יגה בייט...עדיף שיהיה עליו צ'יפ של nForce..מצוין גם למולטימדיה... 2 הארד דיסקים שונים... מחוברים בRAID או SATA II הארד דיסק אחד למערכת...אפשרי שיהיה 80 ג'יגה...השני יהיה לכל המולטימדיה..עדיף 80 ומעלה... כרטיס מסך שיהיה חזק ושיאפשר לך בעתיד לחבר 2 מסכים אם תרצי... שימושי מאוד באולפנים... כרטיס קול זה כבר עסק אחר...הוא לא קשור למחשב... הוא קשור לדרישות שלך ממנו ולתקציב שלך... זה נעזור לך כשתציבי לנו אמצעים ומטרות

pcp1

New member
mirstudio קצת הגזמת

אם היא רוצה מחשב לאולפן לא מקצועי וסתם כדיי לעשות לעצמה מוזיקה היא לא חייבת מעבד של אינטל [הכי טוב שיש ] לוח אם של גיגה בייט PRO הכי טוב שיש זה בעניי קשקוש לומר ככה למישהו לקנות הכי טוב שיש הכול כמובן תלוי באמת בכוונות שלה

da^Lord

New member
תמיד כשקונים מחשב

כדאי לקנות הכי טוב שיש. זה בגלל שתמיד המחשבים משתדרגים, ואם אין לך את הדגם האחרון, מהר מאוד תהיה עם מחשב שלא עומד בסטנדרט של השוק. במיוחד אם זה מחשב למשחקים, המשחקים דורשים הכי הרבה מהמחשב.. יותר מעבודות סאונד או מולטימדיה.

babylon shit

New member
מחשב חזק לאולפן

הכל מתחיל בתקציב שיש לך, ואם אין יותר מידי, אז הקנייה חייבת להיות "חכמה", שהמערכת שלך תהיה ערוכה לבאות, כשיהיה עוד תקציב. לוח של ג'יגהבייט זה צחוק מהעבודה, קודם כל. לוח של אינטל, מהסדרות החדשות, לעומת זאת, יעשה יופי של עבודה, מעבד pentium D, ואם רוצים ממש להשקיע אז Core 2 Due, ומשם כל היתר, זכרון טוב, דואל צ'אנל, Hd.... אני עוסק בתחום, אני גם יכול לסדר לך יופי של מחיר על מחשב חזק, כבר הרכבתי כמה מערכות כאלה... אפשר לפנות אלי במסר ולדסקס בנושא ברצינות.

MoshowAdmin

New member
בקיצור..כל אחד ממליץ על המחשב

בקיצור..כל אחד ממליץ על המחשב האישי שלו..

למעלה