שלום.

Torn Identity

New member
שלום.

אני גל.
יש לכם מנהלת חביבה, שלום לך.
כבר איזה שבועיים שוכבים לי שני האלבומים של סינרגיה והלילה(הבוקר) החלטתי לי לצאת לטייל והתוצאה הייתה טיול של איזה שעתיים וחצי שבו האזנתי לאלבום "מרגיש אחר" והתאהבתי. אני חושב שאת השיר הזה ספציפית חרשתי איזה 10 פעמים.
בכל מקרה, יש לי כמה שאלות, אם אפשר.
קראתי את הודעת המנהלת (כל הכבוד לי
) שיש רק שני אלבומים, אבל רציתי לשאול אם יש עוד שירים מעבר לזה? קאברים? ביצועים אקוסטים/חיים וכו' להשגה בדרך זו או אחרת? אם כן, אם מישהו יכול לעזור עם זה כאן או במסרים, אשמח.
רציתי לבדוק פה בקישורים, אבל לא מצאתי כאלה, אז יש אתר(ים) ללהקה? אולי אחד שבו אפשר למצוא בין היתר מידע על הלהקה ועל כל שיר, מה עומד מאחוריו (אם יש סיפור או משו), קצת מידע על חברי הלקה וההופעות הבאות. מה שמוביל אותי לשאלה הבאה - הופעות. כמה? למה? איפה? איך משיגים כרטיסים?
טוף, זהו.
וסתם פרט מצחיק, למעשה ראיתי את חברי הלהקה פעם אחת ואפילו דברתי איתם בקצרה והחתמתי אותם על פוסטר, כשהם היו בטאור רקורדס בחיפה, אבל אז עוד לא אהבתי אותם. באסה.

Torn Identity

New member
הו, מגניב, הופעה באה בחיפה.../images/Emo12.gif

כאילו במיוחד בשבילי. ^^ אז איך זה עובד? כי אני אומנם חיפאי אבל לא מכיר את פאב הביט, אני פשוט בא לי לפאב והם שם מופיעים להנאתי או שצריך לקנות כרטיס?

סינטטית

New member
גל../images/Emo24.gif!

היי
קודם כל ברוך הבא!! בקשר לשירים - יש כל מיני קאברים וכאלה, אבל זה לא דברים שהם הקליטו... הם עשו את "שיר אהבה פשוט" ברדיו ת"א, ואז עשו אותו (טוב נו, בערך), בהופעה בטאוור רקורדס בת"א, יש את זה בפליקסים שלי
הם גם עשו את "גשם" של אלי לוזון בשביל פסטיבל הסרטים, יש לי את זה גם על המחשב וגם את wherever you will go של the calling הם ביצעו גם בהופעה חגיגית (שהיה יום הולדת לאלבום הראשון) את "לא פראיירים" של הדג נחש, יש לי חלק מזה.. הם עשו עוד אבל אני לא זוכרת כרגע וגם לא נראה לי שיש לי
חח בקשר לאתר, יש את האתר הרשמי - www.synergia.co.il יש שם לוח הופעות מלא ומעודכן... בקשר לשירים, אין אתר כזה... פעם מישהו התחיל לבנות אתר מעריצים אבל לא יודעת מה נסגר עם זה באמת.. אולי שם. חח והופעות - כמו שאמרתי, לוח הופעות באתר בדר"כ קונים כרטיסים במקום... בקשר לביט, אין לי מושג, אבל נברר את זה!

Torn Identity

New member
wherever you will go. רוצה. ../images/Emo2.gif

יש דרך להשיג? ותודה על כל התשובות והעזרה.
אז מה, יש מצב את באה להופעה בחיפה ומכירים אותך?

סינטטית

New member
את זה דוקא יש לי

בוידאו..מהופעה ממש ישנה (הם הרי כבר לא עושים את זה) אייסיקיו/מסנג'ר? ויש מצב שאני אבוא, צריכה לראות איך זה מסתדר

היי אור :]

אני לא רואה אותך מחוברת במסנ יותר, הכל טוב? מחקתי את האייסיקיו, אז יש מצב את שולחת לי את זה למייל או משהו? נשמע מעניין
וזהו :p

סינטטית

New member
למה לא רואה אותי?

אני כן מתחברת...
מוזר. אולי זה כי שיניתי כינוי ולא שמת לב? חח עכשיו אני - טרופיצית (-:

יכול להיות :(

המסנ שלי לא אוהב להראות אנשים מחוברים. אני אתחבר יותר מאוחר, ואנסה לפתור את הבעיה. אולי נמחקת בטעות (כן, הוא גם מעלים לי אנשים מהרשימה!
)..

NaaMuna

New member
../images/Emo2.gif

אני רוצה את כל הקאבריםםם! ווי
מתי הם עשו את "גשם"? ואת THE CALLING??

סינטטית

New member
ממזמן...

את "גשם" בפסטיבל הסרטים 2005... ואת השיר של דה קולינג הם עשו ממש ממש ממש מזמן... עוד לפני גשם X אבל הם הפסיקו לעשות אותו מזמן הם עשו גם קאבר לאירופליין של רד הוט פעם ול-can you take it all awat של puddle of mudd אבל אותם אין לי.

למעלה