שלום

stan_southpark

New member
שלום

אני כותב מהבית של סבתא שלי במונטראול יורד אכשיו שלג בדרך לפה עצרנו בניוארק ובהמראה ראינו את כל גורדי השחקים בניו יורק אני רציתי לצלם אבל המצלמה היתה בתיק שלי מעלי. מחר אלך לצלם במונטריאול וביום שני אני טס לסן פרנסיסקו.

kyle

New member
שלג?????????../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif

בן! יא רע אחד! למה? למה שלג? אם כבר מונטריאול, פריסקו, ג"ש, אבל שלג!?!?!?!!??! למההההההההההההההההההההההה!?

kyle

New member
אכן......./images/Emo7.gif

אני בעד להפגין מול משרד הממשלה, של זה שהורו להפסיק את השלג!

stan_southpark

New member
יש פה

בין 10- ל 14- מעלות ויצאת לפני רגע לארוחת בוקר בדנקן דונטס ,קפאה לי כל הגוף

kyle

New member
מעניין אם יהיה שלג

בין ה - 25 עד ל - 28 בפראג......

reshef

New member
גם אני המראתי משדה"ת ניוארק..

רואים משם את כל גורדי השחקים מזוית מצויינת. אגב, לפני שנחתנו בשדה"ת לה-גווארדיה זכור לי שטסנו ממש מעל התאומים וקרוב אליהם ואני זוכר שהתפלאתי שאנחנו טסים כל כך נמוך... (אל דאגה מוחמד אטא לא היה איתנו במטוס, למיטב ידיעתי..)

Secular

New member
וגם אני...

הזווית אכן מצויינת, אך שדה התעופה איננומשוכלל במיוחד ומזכיר קצת שדות תעופה בסין וקוריאה. בקיצור,אני מעדיף את קנדי

kyle

New member
גם כשדה תעופה וגם כנשיא............./images/Emo8.gif

reshef

New member
דווקא לפי מה שאני זוכר...

כשנחתנו בניוארק הסתכלנו ישר דרך חלון זכוכית ענק וראינו את מנהטן משם... ואז עלינו למונורייל ואז גילינו שיש טיסה מוקדמת יותר לפיטסבורג שנותרו בה מקומות אז ישר עלינו.. עד כמה שזכור לי, זה היה שדה תעופה ממש נחמד, לעומת קנדי שכולו מסדרונות בלי חלונות... מה שזכור לי לטובה אבל מהשדה"ת הזה הוא שאל על נתנה לנו 10$ לקנות אוכל בברגר קינג ובפיצה האט וסטארבקס וכל הרשתות האלה שהיו שם, וכמעט הקאתי את ההמבורגר האחרון שלי באמריקה.. (אכלתי 50 המבורגרים ב-30 יום..)

stan_southpark

New member
מה שאני הכי אוהב בניוארק../images/Emo160.gif

זה לא כמו בקנדי אתה יוצא מהמטוס או בדרך למטוס יש חלונות לכל אורך המסדרון ואתה רואה את כל המטוסים. וקנדי זה מש שדה תעופה גדלוה מאד ומסובך ואני ממש לא אוהב אותה.

DrunkGoat

New member
דווקא...

ניו ארק הרבה יותר חדש ומשוכלל מקנדי. אבל אני שונא לנחות שם, כי משם לקווינס, לקח לנו להגיע 4 שעות.

למעלה