שלום..

שלום..

בס"ד אני חוזרת בתשובה ברוך השם מזה שלושה חודשים, אני לגמרי לבד בכל התהליך הזה ונורא קשה לי, אני משרתת רחוק מהבית ולא בבסיס ולא בבית יש מי שיעזור לי, יש לי המון שאלות ללא מענה לגבי המצוות ועשיתן, נורא קשה לי אני מתפללת ולא בטוחה מה איך ומתי, המון המון שאלות ובאינטרנט למרות שיש המון מקומות לשאול, לקבל תשובה וירטואלית עוזרת אמנם אך לא מספיק כמו לשמוע לראות ולהבין, אני צריכה מישהו שיכוון אותי, הבנתי שבאיזור מגוריי יש רב.. במסגרת שהיא.. אני יכולה פשוט כך לפנות אליו? למי אני יכולה לפנות? אין לי קשרים..

שלום, וברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו לפורום כמו כן, יש את פורום "חוזרים בתשובה-תמיכה" ששם תוכלי גם לקבל כול מיני עצות,עיזרה וכדומה הינה קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=490 בקשר לשאלתך....אשאיר לאחרים לענות, כי אינני בקיא בעניין בכול אופן! אשרייך, יש כוחך ו
ב
ה
צ
ל
ח
ה ר
ב
ה רבה! ואל תשכחי שהשם איתך....
מקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד בו "אם אתה מאמין שאתה יכול לקלקל, האמן שאתה יכול גם לתקן...." יום טוב ולילה טוב!

אופירA

New member
מנהל
פרויקט פעימות - של ערכים

050-4119110 - אורית שהרבני 050-4119282 - שרי וינגולד 050-4119272 - ענת תתקשרי לאחת מהן, ותשאלי אם הם מכירים רב באיזור מגורייך, או מסגרת של ערכים באיזור מגורייך. כעיקרון, הם יכולים להצמיד לך מדריכה שתעזור לך טלפונית, מטעם ערכים. כמו כן, את יכולה ללכת לביה"כ באזור מגורייך, ולשאול את אחד המתפללים (הגברים) מי הרב של ביה"כ, ולשאול אותו מי יכול להדריך אותך.

למעלה