שלום

אחת1983

New member
שלום

היי לכולם, אני קוראת כאן המון אבל אף פעם לא כתבתי.. והנה הגיע היום בו החלטתי לכתוב ולהעזר בכם. אז ככה, היו לי בני זוג - הכל היה ברור היתה לי בת זוג - הכל היה ברור ההורים גילו...
היום, הכל בלאגן כלום לא ברור. אוהבת גברים אוהבת נשים. לא יודעת היכן למצוא את עצמי. ולא אני לא מחפשת הגדרות. שואלים אותי כל מיני שאלות שאני לא יודעת לענות עליהן. מצד אחד, אם מישהו מוצא חן בעייני (ויש כזה) אז אני רוצה אותו - כמובן...
אבל יש את החלק השני, שכולם יודעים שהייתה לי בת זוג אז אני בקטגוריה מסויימת זה כאילו לא משנה איפה את זה הורס. כי גברים חושבים "לסבית" ונשים חושבות "סטרייטית" זה ממש מתסכל. זה כאילו הרוס בשני הצדדים וצריך לבחור. אבל כשיבוא האחד\ת אז כל זה לא ישנה אבל בנתיים מרגיש שאלו חיים כפולים... סורי אם זה בלאגן לא מובן... אם למישהו יש עצה.. אני אשמח....

אני מבינה את הבילבול,באמת שאני

מבינה, את יודעת כמה פעמים (גם אם בצחוק) אמרו לי שאני לא יכולה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ושאני צריך לבחור צד ולא לחיות בהחכשה וכ"ו אבל העבודות הן כאלה, אני נמשכת לשני הצדדים, הייתי ואהבתי את שני הצדדים (כל אחד בנפרד כמובן). אלהחיים כפולים אלה פשוט קצת מבלבלים, צריך לחוות את הרגע, להתעלם ממה ששאר האנשים אומרים ופשוט לחיות בצורה שהכי טובה לך, אני יודעת שאין הרבה תעולת במה שאמרתי מכיון שכולנו כן בתיסבוכת די דומה אבל אני מקווה ששאבת מזה קצת כוח, בהצלחה עם הבחור ! נעמה.

Durutti Line

New member
את לא חייבת לבחור..

תצטרכי למצוא דרך את החיים הכפולים merge your 2 lives to one. אולי כדאי לספר לכל מכרייך שאת ביסקסואלית, שלא יחשבו אחרת... לא?

למעלה