שלום

אחת1983

New member
שלום

היי לכולם, אני קוראת כאן המון אבל אף פעם לא כתבתי.. והנה הגיע היום בו החלטתי לכתוב ולהעזר בכם. אז ככה, היו לי בני זוג - הכל היה ברור היתה לי בת זוג - הכל היה ברור ההורים גילו...
היום, הכל בלאגן כלום לא ברור. אוהבת גברים אוהבת נשים. לא יודעת היכן למצוא את עצמי. ולא אני לא מחפשת הגדרות. שואלים אותי כל מיני שאלות שאני לא יודעת לענות עליהן. מצד אחד, אם מישהו מוצא חן בעייני (ויש כזה) אז אני רוצה אותו - כמובן...
אבל יש את החלק השני, שכולם יודעים שהייתה לי בת זוג אז אני בקטגוריה מסויימת זה כאילו לא משנה איפה את זה הורס. כי גברים חושבים "לסבית" ונשים חושבות "סטרייטית" זה ממש מתסכל. זה כאילו הרוס בשני הצדדים וצריך לבחור. אבל כשיבוא האחד\ת אז כל זה לא ישנה אבל בנתיים מרגיש שאלו חיים כפולים... סורי אם זה בלאגן לא מובן... אם למישהו יש עצה.. אני אשמח....

marik

New member
בת כמה את?

ברוכה הבאה
אני שמח שאת כותבת כאן. זה משחרר וכפי שאת רואה, זה רק מועיל. ניסית פעם לחשוב את עצמך כ"בי"?

אחת1983

New member
אני

בת 23 תכף 24... כן חשבתי ובשביל הגדרה אז זה כנראה זה. החיים ככה לא קלים..

marik

New member
אבל את עדיין צעירה

למה את ממהרת? תהני מהחיים. תזרמי איתם. מה שמתאים לך תעשי. תתנסי. תשתוללי. תלמדי. תחווי. עם הזמן והנסיון תבוא גם התבונה להבין ולדעת מה את. זה טבעי ונורמאלי בגיל שלך להתבלבל עדיין. גם אנשים בני 30 מוצאים את עצמם מבולבלים לפעמים כמו המצב שלך. אין לך מה להילחץ מזה, אלא למצוא פתרון ולחשוב מה את יכולה לעשות בשביל עצמך כדי לקדם את עצמך. למשל, קבוצות ומפגשים, מסיבות ולהכיר אנשים מכל הסוגים. לראות למה ולמי את מתחברת יותר. מה מעניין אותך יותר. מה מושך אותך יותר.

אחת1983

New member
זה לא עניין של החלטה כרגע

מפגשים ולהכיר אנשים.. מכירה מכל הסוגים והמינים... יודעת שבכל מקום טוב. ויודעת כי צריך לבחור מתישהו ומפחיד לעשות בחירה ולוותר על משהו טוב.. מישהו מבין למה אני מתכוונת?

marik

New member
לבחור מתישהו...

לא עכשיו. תנסי להירגע ולהבין שהזמן המתאים יגיע. אם תלחצי ותכריחי את עצמך לבחור - זה לא יעזור. את תבחרי מלחץ ולא משלמות. תחשבי על זה בהגיון - למה לך לבחור כרגע? למה לא לעשות מה שטוב לך. היום זאתי ומחר זה. וכשיגיע היום המיוחל, ותפלי על מישהו/מישהי שיעשו לך את זה ותחליטי להישאר איתם - תישארי. אבל תני לטבע וללב שלך לעשות את העבודה שלהם. לא למוח!!! (לפחות לא כרגע)

mamilital

New member
היי מאמי

אמרה לי פעם חברה טובה : תלכי עם הלב שלך ומי שלא ירצה לקבל אותך אז הוא/היא לא שווים אותך. באהבה

למעלה