שלום!

liri g

New member
שלום!

אני אורלי תגר, למי שלא מכיר אותי דיבבתי בסאקורה (טומויו), מועדון וינקס (פלורה), הטיטאנים (סטארפייר) שאמן קינג, סופר פיג, דיג'ימון, סופר רובט, המטארו, דרגון בול זי ועוד......................... קפצתי להגיד שלום לכל מי שאוהב דיבוב, מדבב, לומד דיבוב או סתם מתעניין!
לכל מי שעשה/ עושה את הקורס בנ.ל.ס עם שרון, תמסרו לו נשיקות ממני....
שיטטתי קצת בפורום (כל הכבוד על היוזמה אורלי...- (אורלי השנייה...)) שיהיה לכם חג חנוכה שמח! המון אהבה, אורלי. .

OrlyNL

New member
אהלן אורלי ../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך פה
מקווה שתיכנסי לפה מדי פעם ותתרמי לנו מהנסיון העשיר שלך...

Hawkgirl

New member
היי אורלי D:

אולי את זוכרת אותי? רותם(Jessie). ברוכה הבאה ^^

Hawkgirl

New member
יאי, לא נשכחתי ^_^

שלומי מצויין, יותר מאיי פעם ^__^ אני זוכרת שאז אמרת לי שאת מאוד עסוקה עם הלימודים, אני מקווה שהלחץ ירד קצת והכל עבר טוב! ^^

liri g

New member
כן... המבחנים האחרונים עברו טוב

תודה :) אבל לצערי עוד כחודש וחצי יש לי שוב מבחנים ולכן הלחץ שוב עלה.... אני מניחה שככה זה יהיה עד שאני אסיים ללמוד.... :)

chen010189

New member
יה סופר פיג../images/Emo99.gif

אני זוכרת איך הייתי יושבת צופה בזה, מכורה דמיינת את סופר פיג עצמה או דמות אחרת שם? ברוכה הבאה...

liri g

New member
בסופר פיג דיבבתי את פני

הורודה.... היסטוריה... זו הייתה הסדרה הראשונה שלי
דיבבתי אותה לפני 5-6 שנים בערך.... אני שמחה לשמוע שאהבת אותה

12אניהיא

New member
אני ילד בן 12

אני מעונין מאוד כי יש לי כישרון ובן דוד שמדובב אביתר אדיר אם את מכירה אני אין לי מושג איך אני נכנס לענין הזה איפה יש אודישנים או משהו כזה לסדרות

yotam2233

New member
היי אורלי ^_^

אני מת על התפקידים שלך.... אה.. ושחכת לכתוב בראץ..... ^_^ אמ... את כנראה לא זוכרת אותי אבל בפעילות שהיתה של נ.ל.ס.... עם סדנאת הדיבוב... ^_^ אני הייתי שם... מהקורס של טליה זה שניגש אלייך ושאל אם את עשית את התפקיד של דטאר פייר בטיטאנים .. טוב אז... ברוכה הבאה מקווה שתבואי לבקר את הפורום לפעמים ^~^

למעלה