שלום!!!!!

little Inu girl

New member
שלום!!!!!

היי, אני חדשה!!!!!!!!!! קוראים לי בשורה (אבל אני מעדיפה שתקראו לי שרה....) יש לי משהו לאנימה.... משהו הזוי... ובכלל אני ילדה הזויה! אני גם חולת אינו, פרוטס בסקט, הוסט קלאב ועוד.. אני אשתדל להיות פעילה גם אם אני לא אבוא כמה פעמים...

NoAmItA ChAn

New member
בשורה? איזה שם יפה ^^

ברוכה הבאה ^^ אני נעם ואני בת 14 מתל אביב. השתלבות מהירה ונעימה ^^

Just Hippo

New member
את לא מספיק הזויה - אף אחד לא -

איי אם דה הזוייסט!!!!!!! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא(ברוכההבאה, אני היפו. אני הפסיכופט של הפורום)האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה

little Inu girl

New member
אני פי 99999999999999999999 יותר

XD אני הכי הזויה בעולם וכל מי שמכיר אותי יודע את זה ודרך אגב מי שמכיר\ה אותי מהמסן אז הכינוי שלי הוא BoosBoos... כן, כן, אני גם הייתי פה פעם ועזבתי (שנה שעברה) אבל התגעגעתי ואנה צ'אן הכריחה אותי לחזור XP בוחעחע...

Just Hippo

New member
כל מי שמכיר אותי יודע שאני הזוי -

ואני הפסיכופט ההזוי של הפורום - אז... יש לך בעייה, כי התפקיד הזה כבר ת-פ-ו-ס! D<

Just Hippo

New member
כן, הא? ><"

אבל לך אין בולבול לעשות איתו פעלולים!!! הא?! הא?! נהנהנהנהנהנהההההה לך יש רק פות!!!!!!!! גם אני רוצה ;;

AnNa ChAn

New member
ברוכה הבאה!

אני יודעת שאת עכשיו יושבת לידי, והרווח של המקלדת לא ממש נוח. כדאי מאוד שתהיי פעילה *צורחת בקול של -'רוצה מכות?!'-* XD עוד דרך לתקשר בינינו :) ותפסיקי לחנוק אנשים O.O לללאאא!! די לחנוק אותי!!!!! מתחננת!!!! יומטוב

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif היי לך!

ולקאם לכאן, אני שירה, ילדת הקסאם בת 15 (עוד חודש ^__^''' ואין שניה לי בהזויות... טוב מכיון שזה פורום |אינויאשה| יש לי כמה שאלות מי את אוהבת מאינויאשה
כמה פרקים ראית
את יודעת לצייר
את חמודה
(בארור)

little Inu girl

New member
אני...

אני אוהבת את קוגה... (צפוי לא?)^___^ ראיתי את כל הפרקים
אני יודעת לצייר (אבל רק דמויות שאני ממציאה)
ואני לא יודעת אם אני חמודה... תלוי מה המצברוח שלי...XP

Lust chan

New member
ברוכההבאה 3: תהניבפורום../images/Emo135.gif

את במקרה חברה של נוגה? הכינוי שלך מוכר לי XD;

למעלה