שלום

שלום

כל כך הרבה זכרים מטרידים מינית בנות (במקרה הקל) ..במקרה הקשה אפילו אונסים.. גם אותי הטרידו מן הסתם.. כשהייתי בת 10.. שבוע שעבר מישהי מטומטם גם הטריד אותי..למרות שלא התלבשתי חשוף בכלל,למרות שאני גם ממש לא צריכה להצטדק.. וכמו שידוע המשטרה שלנו נורא ``יעילה`` שאפילו אנס סדרתי הם משחררים.. קיצר אין ברירה אלא לחיות בפחד..

מממאיה35

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למעגל שלנו.. אני מקווה שתרגישי פה בנוח.. את כותבת מעט אב ל הרבה כאב וחוסר אונים עולים מההודעה שלך, ואולי גם השלמה עם המצב..לא כתבת הרבה על איך את מרגישה עם ההטרדה מגיל 10, אני יכולה רק לשער שההטרדה משבוע שעבר יכול להיות ופתחה את הפצע שוב.. את כותבת נכון " למרות שאני לא צריכה להצטדק" וזה נכון, כי לאפחד אין שום סיבה להטריד אף אחת, לא משנה איך או מה לבשה או אמרה או עשתה.. אני מצטערת שחווית את זה, ויכולה מהמקום שלי לשלוח גם חיבוק מבין ומכיל ותומך, וגם להציע לך להסתייע באיש/אשת מקצוע לטפל בזה, כי זה קיים, זה נמצא, זה לא יעלם, לכן שווה לדעתי לטפל בזה. קצת באנלוגיה לפצע שצריך גם לנקות אותו וגם אחכ לחבוש אותו, ובסוף הוא הופך לצלקת.. היא נמצאת, היא מזכירה מה שקרה, אבל היא לא נפתחת כל פעם מחדש.. זהו לבנתיים לבוקר זה. שיהיה שבוע טוב ומואר

לחיות בפחד מתמיד זה לא הפתרון

כי זה לא לחיות אלא זה להיות בפחד ולא להנות ממה שהחיים מציעים אלא רק לפחד ולפחד. ממליצה לך לפנות למישהו כמו פסיכולוג שיעזור לך להפחית את הפחדים הללו שלא יעצרו אותך.

../images/Emo4.gif

דיברתי על זה איתה (פסיכולוגית) והיא לא התיחסה אל זה כאל הטרדה אלא כאל ילד בגיל ההתבגרות שההורמונים משתוללים אצלו והוא לא יודע איך להתמודד איתם.. ודיברתי עם ידידה והיא חושבת שהוא מנסה להתחיל איתי..

ב מ ב ו ש

New member
את יודעת

יכול להיות שהם שניהם צודקים. אבל!! את צודקת גם. אם זו הטרדה בשבילך. אז זו הטרדה!! ראשית תתעמתי איתו, גם אם הוא בחור בגיל הנעורים ותבהירי לו ולסובבים אותו כמה זה לא נעים לך העניין. ושנית, תבררי אם המטפלת שלך למה עבורך זו הטרדה ועבורה זה רק "בחור בגיל הנעורים", יכול להיות שהיא לא מתאימה לך, יכול להיות שאצלה זה "דיגדג" משהו שאינה מוכנה לעבור, ויכול להיות שאת מאדדדדדדדדדדד רגישה, ולא שאת לא צריכה להתייחס לזה, אלא לראות איך להתמודד עם זה ולא!!! דרך פחד!!. יום ניפלא וחג אורים

למעלה