שלום.[:

Y A B I

New member
שלום.[:

אממ לא כ"כ הבנתי את כל הכללים של השרשור אז מצטערת אם זה לא במקום><" אני חדשה פה..בטח כבר הבנתם את זה מהכינוי. אוי, אנלא יודעת לכתוב הודעות כאלה-.-" פעם אחרונה שכתבתי בפורום חדש הייתה לפני שנה וחציי.. קיצצור קוראים לי ענת, אני עודמעט בת 13 מת"א.. אל תנסו להבין את הכינוי, יש לו משמעות מיוחדת :] [בשבילי בכל אופן] אנלא כ"כ מבינה בדוליז וכאלה, אני עושה סתם לפי מדריכים..אם יש למישו טיפים לעזור לי אני אשמח.[[: אני מצרפת משו שעשיתי אתמול לפי מדריכים, לא יצא משו לדעתי, רק החולצה יצאה נחמד^^ [אגב אני גם די חדשה בזה.] היום עשיתי אחת כ"כככ יפה אבל היא נמחחקהה ללייי
[הצלחתי לשים סמיילי?DD:] טוובב סוף חפירה.:) ענת.[;

o0Invisible0o

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

לפתוח שרשור חדש של "חדשה" זה בסדר..כי את חדשה..!!
פעם הבאה שאת רוצה לשרשר דולי שרשרי אותה לשרשור שנקרא שדח"ם ותוסיפי אזכור בייס! למשל הבייס שהשתמשת בו לדולי הזאת הוא מפינק לנד, נכון? אז זה האיזכור.. פשוט צריך לתת קרדיט למי שהכינה את הבייס.
חוצמזה ברוכה הבאה!!
אני איילת, בת 19. ולגבי סמיילים- זה פשוט הפוך ועם אף! נניח את כותבת [: אז תכתבי :] ותוסיפי מקף לאף.נניח : -] [בלי הרווח זה יוצא
] תהני וכאלה.

Y A B I

New member
תודה.(:)

אממ..אינלי מושג מאיפה הבייס אבל טוב שאמרת לי, תודה.DD: כי לקחתי אותו מאתר שיש בו ספיישל בובות..אבל יש שם קרדיט רק לפורום הזה. ופשוט עשיתי את הסמיילי מהדבר הזה "סמיילים לתוכן" או משו, אז כשבחרתי סמיילי הוא היה בהתחלה ואז העברתי לאמצע ולא ידעתי אם זה עובד. אוי, לא משנה.DD: נעים להכיר.[[:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo100.gif../images/Emo24.gif

כמו שאמרו מעליי-צריך אזכור בייס ואת השרשור של השדח"ם תזהי לפי התמנון
אהבתי את הצורה של המכנס-אבל לאן נעלמו הנעליים? *.*

Y A B I

New member
תודה רבה.[:

הממ..האמת, אינלי מושג.DD: עשיתי את המכנס יותר ארוך מהרגל אז תיארתי לעצמי שלא צריך נעליים.DD:

למעלה