שלום!

A m b a G a l

New member
שלום!

האם תוכלו לעזור לי בניתוח כתב היד? (ניסיתי לבדוק בספר אבל לא הצליח לי כ"כ) תודה! ענבל.

shamon51

New member
דוגמא יפה למי

שהאות הראשונה בכל מילה גדולה מהשאר ומה זה אומר ?

תעשה הכל בשביל הייצוג שלה ?

הניסוח לא ברור, אם הולכים לכוון הזה אז נדמה לי שנכון יותר להגדיר זאת כ: מייחסת חשיבות לרושם ההופעה והייצוגיות, תתאמץ להופיע באופן שיאיר אותה באור כוכבים מוצלח, ייחודי וכד'

pumiki25

New member
זה הדבר הראשון ששמתי לב אליו!

(טוב, נו, חוכמה גדולה...) צורך בהתבלטות כאשר נמצאת בחברת אחרים, נרקיסיזם, התלהבות ראשונית הדועכת עם התקדמות התהליך, מצג שווא של ביטחון עצמי? (היה לי שבוע לקוח ישירות מהגיהנום, ולא נצפית כל מגמת שיפור ברקע. רציתי להגיב בשרשור למטה, אשתדל שיהיה עוד המאה הנוכחית
)

pumiki25

New member
אגב...

ציינתי נרקיסיזם ומצג שווא של ביטחון עצמי (משמע, חוסר ביטחון) - אני לא בטוחה אם ידוע ומוכר - אבל אדם נרקיסיסט נע בין תחושת גדלות, ביטחון עצמי ויהירות ובין דימוי עצמי נמוך במיוחד - כמעט ללא גווני ביניים. כך שנרקיסיזם וחוסר ביטחון עצמי הולכים יד ביד, כמדומני...

כי19

New member
לא רק האות הראשונה במילה גדול יותר,

אלא בכלל יש אצלה גודל ורוחב אות משתנה בכל המילים ולא רק באות הראשונה. האם זה גם אומר לנו בקשר לאות ראשון במילה גדולה יותר משאר המילים??

shamon51

New member
צריך לקחת בחשבון שהיא בת 16

גיל שבו עוברים שינוי אישי ולא הכל ברור ויציב.

TIME4U

New member
שמעון, אהבתי.

הכיוון נראה לי יותר כפלישת אמצע מעלה ומטה +גודל אותיות לא שווה/יציב עם הפרשנויות המתאימות, ואזור אמצעי מפותח +התמקדות על הצורה שמעכבת/משבשת/מאיטה את ההתקדמות על הציר האופקי+רווח קטן מאוד בין אותיות והפרשנויות המתאימות.

sneakers

New member
דבר אחד אינו ברור לי

מדוע אתם מתעסקים עם דוגמית כתב מטושטשת ובלתי ראויה לניתוח אפילו בתנאי השדה? במיוחד לנוכח העובדה שהכותבת צעירה מאד ועדיין לא הגיעה לבגרות גרפית. היכן הטאקט המקצועי? ואם מישהו / מישהי מרגיש נפגע מהערתי זו הנה התנצלותי מונחת כאן לפניו / לפניה.

TIME4U

New member
מיקי

היית חסרה , תחזיקי מעמד, מחזיקה לך אצבעות.

pumiki25

New member
תודה, ריקי! ../images/Emo24.gif

(ריקי, נכון? אוף. אני והזיכרון הקלוקל הזה שלי...) סופ"ש עמוס-עמוס-עמוס - התחיל בשיעור בו היה לי קשה במיוחד להתרכז (עייפות כרונית), המשיך בתאונת דרכים שארעה לאחותי (תודה לאל, היא בסדר. עדיין בטראומה, אבל בסדר), בבריחה של החתול החדש שלנו ובחיפושים קדחתניים אחריו, בהרבה "קט-סיטינג" בבית ועוד שלל סיבוכים...מחזיקה, מחזיקה...
אני משתדלת לקרוא את כל הדיונים כאן בפורום ולשמור על חדות-מחשבה מקסימלית, עירנות ונכונות ללמוד עוד ועוד. קצת שקטה - אבל קוראת כל מילה. ולסיום, הערונת קטנה - אהבתי מאוד את התשובה שנתת לדנה (כמדומני?) קצת למטה, קבלי ח"ח!

TIME4U

New member
היי מיקי

(אודי,, ראיתי את מה שכתבת, אך לא מסוגלת להתרכז כרגע, אקרא זאת מחר ואגיב, תודה). הכי היה עצוב לקרוא על התאונה שהיתה לאחותך, אני מקווה שתחלים במהרה וטוב שנגמר כך ולא גרוע יותר. ואת החתול אני מקווה שמצאתם בסוף, ואם לא , אז מקווה שיימצא. את רואה כמה החיים דינאמיים, יש גם תק' כאלה, אל תתני לעצמך לשקוע בכל הבלאגנים האלה, קחי את הטוב מהרע. בקשר לגרפולוגיה- גם לי יש תק' כאלה של דאון, שכלום לא הולך ואני מרגישה שאני פתאום לא יודעת כלום, אח...כמה קשה לי בימים כאלה כשזה קורה, אבל תשמרי על אופטימיות, תרפי מעט כשקשה לך, תשתפי את המורה שלך בדילמות ובקשיים שאת חווה, ואני בטוחה שתרגישי טוב יותר. הספיק לי לקרוא את חוות הדעת שלך במס' שרשורים , בכדי להבין שמחכה לך עתיד מדהים בתחום. ואחרון- תודה על הפרגון לתגובה שנתתי לדנה. אז תהיי חזקה ותחזיקי מעמד, ואת מוזמנת אליי למסר בכייף כשרע לך ובעצם בכלל.

pumiki25

New member
את מתוקה! ../images/Emo13.gif

תודה, ריקי יקרה! התאונה אכן הייתה קשה לעיכול - במיוחד לאור העובדה שלפני שלוש שנים עברנו אני, היא ואמא שלי תאונה לא קלה (טוטאל-לוס, משטרה, אמבולנסים - The whole package...) שהותירה בנו טראומה איומה ובמיוחד חרדה מנהיגה והימצאות על הכביש, באופן כללי. לי, אישית, לקח זמן עד שהצלחתי להתגבר על הפחד ולהתחיל להינות שוב מנהיגה...כך שאחותי חוותה את אותו ה"בום" שוב, ומאז היא משחזרת ומשחזרת. גם בי ובאמא שלי עלה מפלס החרדה - אבל אני בטוחה שנהיה בסדר. Back on the horse!
את החתול היקר מצאנו (לא ייאמן - זה באמת היה חיפוש בבחינת מחט בערימת שחת!) - וכרגע הקטנטן עוסק בהתאקלמות והסתגלות למקום המגורים החדש שלו, כמו גם לבני הבית...
תודה על החיזוקים ועל התמיכה, ריקי יקרה - באמת. אני מעריכה עד אין סוף! לא נעים לי להטריח אחרים עם הקשיים הרגשיים שלי, ואני קצת נרתעת מלשתף - ולו רק משום שלכולנו יש את חבילת הצרות האישית שלנו, ואני לא רוצה להכביד. תודה על החום והנכונות - וכמובן - את מוזמנת לכתוב לי מתי שרק תרצי, על מה שרק תרצי. אשמח לשמוע ממך!

TIME4U

New member
זה

מצמרר , נשמע נורא קשה, אני שולחת לך חיבוק ענק לבינתיים, ואגיב לך במסר אחה"צ תחזיקו מעמד, ביי לבינתיים ויום רגוע יותר.

למעלה