שלום

שלום

אז כהה אני רוצה לאהוב ולהיות אהוב אבל איבדתי תכוחות לחזר אחריי נשים ונשים הן דיי פסיביות ולא מתחילות איתי , מה גם שכרגע אני במצב לא טוב בחיי ככה שאני לא מציאה גדולה אז נשים גם לא משקיעות מעמצים בלהיות איתי , למישו יש הצעה טובה?

טובה?אתה תחליט...

אם אתה פאסיבי ולא חושב שאתה מציאה גדולה, אם אתה לא במצב טוב עם עצמך- בטח שנשים לא ימשכו אליך! אז הדבר הראשון שכדאי לעשות הוא להפסיק להתמקד בבנות המין השני ולהתחיל להתמקד בעצמך ובפעולות שיוציאו אותך מהמצב הלא טוב שבחייך. כשאתה מאושר, נהנה, צוחק-אתה יותר מושך

אז ככה

מסתבר שהחיים זה לא מסעדה כבקשתך , ןלפעמים ניתקעים במצבים לא קלים , ונכון נשים מעדיפות גברים יפים מוצלחים וחכמים עם מלא כסף וחיוך על הפנים , אבל יש לי בשבילך ובשביל כל שאר הנשים בארץ הפתעה גילויי סוד , מה לעשות לא כולנו נולדנו יפים ולא לכולנו יש בריאות מאה אחוז , גם לא לכולנו הולך טוב בחיים ולחלקיינו אפילו אן עבודה ואנחנו חסריי כול ,נו, אז מה זה אומר? שאסור לנו לחיות? אני משתדל לחייך אבל חיוך לא יביא לי את האחת או איזשהוא אחת כי אתן עם קשה אתן וכמאמר המשורר " נשים נשים עשיתם לי תחיים קשים" .

אתה יודע מה?

מתגובתך אני מבינה שעצתי באמת לא תעזור. אתה כל כך שבוי בהכללות וב"אתן" ו"אנחנו" שזה באמת לא יעזור לשפר את ההרגשה הפנימית שלך. אולי אתה צריך ללמוד להסתכל קודם על נשים כבנות אדם נפרדות עם מחשבות מגוונות.

תגובה

נסה קודם כל להתידד אתן, מתוך אהבה. התענין בהן ובחייהן והיה טוב אליהן. לאט תמצא את הקשר שאתה רוצה.

למעלה