שלום...

d a p h i

New member
שלום...

אני גרה ולומדת בארה"ב, י"בתניקית, מנסה ללמוד לפסיכו לבד. באנגלית אין לי בעיה, אבל אני משתגעת עם המונחים של המטמטיקה בעברית. גם החלק המילולי הוא לא כ"כ טוב, כי העברית שלי היא לא כמו פעם. יש למישהו עצה בשבילי? ספר? אתר? וגם אולי יש בחינה שהיא באנגלית? תודה, דפנה

משולבת אנגלית

האמת שאני לא יודע הרבה על הבחינה הזאת אבל כדאי לך לברר לגביה אולי זה מה שמתאים לך

HawkEmpire

New member
אפשר להיבחן באנגלית

אני לא בטוח מה בדיוק ההבדל ומה בדיוק היתרונות, אבל אם הבעיה שלך זו שחיקה ודהיה של הידע בעיברית, אולי זה פיתרון.

nog16

New member
תראי...

(דרך אגב, היי דפנה... כן זו אני). לא הספקתי לומר לך אתמול כשדיברנו, אבל יש באמת בחינה משולבת עם אנגלית.. שחלק מהפרק הכמותי לדעתי הוא גם באנגלית... לדעתי ממש שווה לך לברר תאפשרות הזו, כי את כבר ממש שולטת באנגלית והכל, כולל מונחים במתמטיקה.. תנסי להסתכל אולי באתר של המרכז הארצי לבחינות וההערכה, אולי יש שם יותר פרטים.

d a p h i

New member
LOL....

שולטת באנגלית? אפשר להגיד כבר שאנגלית היא שפת האם שלי. ומתמטיקה אני כבר ממש לא יכולה בעברית. לא יודעת את המונחים בכלל. תודה, אני אבדוק. אגב, אני אראה אותך בעוד שבועיים!!!

d a p h i

New member
עשיתי את הSAT..

אבל לא מתקבלים עם זה לרפואה וזה מה שאני רוצה ללמוד. וגם אם אני מגיעה לארץ עם תואר אקדמי (שסביר להניח שיהיה pre med), אני צריכה פסיכומטרי... תאמין לי שאם יכולתי הייתי מוותרת על התענוג. מספיק חרשתי לSAT...

למעלה