שלום...

כרום

New member
שלום...

אני גם במצב שלכם. לפני חודשיים נתקלתי בבעיה כלשהי,ונאלצתי לפנות למוקד 100 של המשטרה. בפעם הראשונה התקשרתי והם ניתקו לי בפרצוף. גם בפעם השניה. הפעם השלישית הצלחתי להסביר שאני מגמגם ושיתעזרו בסבלנות,והתחלתי ללספר על הבעיה ואז עוד פעם ניתקו לי בפנים. בפעם הרביעית גם ניתקו לי בפנים. רק בפעם החמישית היא שמעה אותי עד הסוף אבל אני בטוח ב-100% שהיא לא עשתה כלום. דרך אגב כל פעם ענתה לי מישהי אחרת. הייתי יכול להתייאש בשיחה הראשונה, אבל החלטתי לא לוותר. למרות שאחרי זה אני הייתי מפוצץ מעצבים והיה בא לי להגיע אליהם למוקד, ולטרוק למישהי שם דלת בפרצוף שתרגיש מזה. ועכשיו לשאלה הכי קשה - אם לבנאדם מגמגם יש מקרה חרום ואני מדגיש - חרום, והוא מתקשר ל-100 אז תארו לעצמכם...

model77

New member
100 בשבילך

לפחות תתלונן לנציבות שוויון אנשים עם מוגבלויות. המשטרה אוהבת לרכב על סוסים קטנים.

כרום

New member
העניין הוא...

שלא תמיד יש מישהו בסביבה. ואני מדבר על מקרים שאם לא תתקשר תוך כמה שניות, וההמשך ידוע. ושלא נדבר על זה שאנשים לא תמיד יסכימו לעזור.

shuky63

New member
תראה,במוקד 100 של המשטרה לא

יושבים לצערנו אנשים אינטיליגנטיים במיוחד.תוסיף לזה את העובדה שהם מקבלים הרבה שיחות ביום ממטרידים וחולי נפש למיניהם ותגיע למה שקרה לך. הלקח לדעתי הוא להגיד מיד על הגמגום כי טרקו לך גם משום שחשבו שעובדים עליהם. חוץ מזה חשוב לפנות לגורם המתאים ולבקש שהשוטרים במוקד יקבלו הדרכה על גמגום,איך לזהות מגמגם ואיך להתיחס אליו.הרי בנינו אם אדם לא מכיר מה זה גמגום איך ידע איך להתיחס? תחשוב שאתה תהיה ליד אדם חולה אפילפסיה ופתאום הוא יפול על הרצפה יתחיל לפרכס ולהוציא קצף מהפה.אם זה פעם ראשונה שאתה רואה דבר כזה ואתה לא יודע מה לעשות,סביר שתכנס לפניקה,אבל אם קיבלת הדרכה תתיחס לזה בצורה הכי טבעית כי אתה יודע שזה יחלוף תוך דקה שתיים ותעשה את הפעולות הנדרשות. אני אנסה לבדוק למי אפשר לפנות

כרום

New member
תודה רבה

אבל כמו שאמרתי באחת השיחות הצלחתי להגיד לה שאני מגמגם ובכל זאת היא טרקה את הטלפון בפנים... אשמח אם תעדכן אותי מהו הגורם שהכי מתאים לעניין הזה.

shuky63

New member
כרגע רשמתי פניה דרך אתר האינטרנט

של משטרת ישראל והכנסתי בה את ציטוט הודעתך.כשאקבל תגובה אפרסם אותה בפורום.

shuky63

New member
עדכון תגובת המשטרה

כמו שחשבתי הם לא הודו כמובן שמשהו במערכת לא בסדר והאשימו את הש"ג. הטענה של המשיב היא שהשוטרים במוקד עוברים השתלמויות איך להתיחס לאנשים עם בעיות שונות ואם נעביר לו את היום והשעה ינסו למצוא מי טיפל בך ולהעמיד אותו על טעותו.

כרום

New member
בבקשה...

יום שבת ה-14 לאוקטובר 2006 בין 23:50 ל 1:00 בלילה. התלונה הייתה על מטרד רעש מוסיקלי של שמחת תורה. ותודה רבה לך שוקי

למעלה