שלום..

dream האחת

New member
שלום..

אני חושבת שהפורום הזה בא אליי כמו ברכה משמיים , זה מתסכל לאהוב את שני המינים ולהסתכל אליהים באותה צורה, העובדה שיש כזה פורום זוהי הצלה ,יש לי ולרבים לכתוב ולדבר . אני נמשכת באותה צורה ,באופן שווה, תיקו גם לגבר וגם לאישה ואני לא מתכוונת רק למשיכה מינית אני פשוט מתאהבת באופן חד משמעי. אני לא יודעת מה גורם לי לכתוב את כל זה עכשיו , כניראה רגע של חולשה , זה נורא קשה לי למשל שאני לא יכולה לדבר עם ההורים שלי על מה שאני מרגישה אבל טוב אני חושבת בערך שזה די לא עיניינם , הייתי רוצה לדעת איך אנשים אחרים מרגישים, אני שמגיל 16 מרגישה את כל זה , ותאמינו לי שזה זיבוליי שהכל הקטע של גיל התבגרות פשוט אין קשר לזה. וזהו ... אני חושבת עכשיו שאני בת 18 אז אי יותר שלמה עם עצמי שזה דבר מצויין . טוב, ביי.

rinat l

New member
כן..

גם אני חושבת שזה קצת זיבולי שכל.. אני עוד מעט כבר בת 22, ואחרי אממ.. 6 או 5 שנים, זה עדין נמצא בי :)

ברוכה הבאה.

אני מסכימה איתך שיש איזה שהו צד מתסכל בכל מה שקשור לביסקסואלים ואני גם מרגישה אותו לפעמים. אני פשוט משתדלת להנות מיזה.לראות את זה בתור זכות.מזל. מכירה את הקושי שנובע מיזה שאני לא יכולה לדבר עם ההורים.זתומרת יכולה אבל לא מרגישה מוכנה. אני מאמינה שיום יגיע ואני אוכל להחשף מולם..זה חשוב לי..בינתים אני משתדלת לחיות את החיים שלי בצורה שנכונה לי. תהני! אילי לנצח.

the undeath

New member
ברוכה הבאה

ואני מסכימה עם מי שמעליי. זה באמת נורא מתסכל לפעמים. אבל יש גם המון צדדים חיוביים. תחשבי על זה שאין למשיכה שלך גבולות. שהאפשרויות שלך לאהוב מישהו גדולות פי 2. ש.. לא יודעת. יש יתרונות והרבה. תנסי לחשוב עליהם. וגם לי יש תקושי של לדבר עם ההורים, אבל יום אחד זה יבוא אני מקווה.

למעלה