שלום !!!!!

אהבתיה

New member
שלום !!!!!

מה שלומכם מתוקים?? חזרתי לי ליום אחד הביתה אחרי שבגלל אחת מהבסיס נשארתי שם שישי שבת (שלא הייתי אמורה להישאר בהם!!) כי היא הוציאה גימלים (אין לכם מושג מה אני רוצה לעשות לה!!!!!!!
) לצערי חזרתי רק להיום ואני אחזור שוב בשישי שבת (שהיא מחזירה לי אותם כמובן...) מה קורה עם מכת הבלונדיניות בפורום?? למה אין אייקון של ברונטית?? זה לא פייר!!! איזו אפליה!!!!
רוני קושקוש,למה את לא עונה לי להודעות שאני שולחת לך לפלאפון???? הייתי בדיכאון היסטרי בגלל שלא יצאתי...כמה בכיתי... היום התקשרתי לחנות דיסקים אצלנו ושאלתי אם הגיע הדיסק והם אמרו שהוא צריך להגיע כל יום אבל לצערי הוא לא הגיע היום כך שאני אצטרך להמתין עד יום שישי ורק אז אקנה אותו...רוני,אני סומכת עליך שתעדכני אותי!!!
זהו לבינתיים קושקושים.... אוהבת אתכם!!!!!
מורן

R o M

New member
היי לך

מתגעגעים פה נורא, מה זה אמור להביע שלא משחררים אותך?????? חוצפה. אגב, הוא יוצא רק ביום חמישי, כך שתאחרי ביום של קניה. לא נורא כל כך...

אהבתיה

New member
נ.ב!!!

"עוד יומיים יום הולדת,עוד יומיים הולדת,עוד יומיים יום הולדת לרוני!!!!!!!!!!! חג לה שמח וזר לה פורח,עוד יומיים יום הולדת לרוני!!!"
קושקוש,אני כבר אדבר איתך עוד יומיים...לצערי לא אהיה פה כדי לאחל לך יום הולדת שמח בפורום אבל אני כבר אפצה על זה!!! אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד, מורן

R o M

New member
מגניב

אבל לא תקבלי מזל טוב עד היומולדת. מה אני רוטשילד????????

אהבתיה

New member
../images/Emo6.gif

אנחנו מעניי הכפר לא מעשירי העיר !!! (משפט של מישהו שאני מכירה...
)

R o M

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo150.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif

אהבתיה

New member
אני שוקלת להתלונן...

למה אין אייקון של ברונטית? מה זה אמור להיות?!?! בלונדיניות יותר יפות???? לא בהכרח!! קחו דוגמה ממני...אני ברונטית וכל מילה מיותרת!! אח....איזו צנועה אני!!!!!!

אהבתיה

New member
ו.....

רוני (
) מוסרת שהיא ברוגז איתך...או במילים אחרות, "אתה החוליה החלשה.שלום!"

אהבתיה

New member
אחלה משפט אה?

בדיוק נזכרתי ששגיא אמר שרוני אומרת אותו הרבה והוא נראה לי מאוד מתאים לסיטואציה הזאת....
רום,אני זזה לבינתיים.....נתראה יותר מאוחר!! ערב טוף לך!!

למעלה