שלום [=

pSyhoKokiLiDa

New member
שלום [=

שלום לכולם! אממ.. נכנסתי לקטע של רוק ישראלי לא מזמן והייתי שמח שתתנו לי המלצות לשירים טובים. אני לא אוהב רוק כבד מדי, מעדיף שירים שקטים ונחמדים עדיפות לגיטרה אקוסטית\קלאסית אבל אין התנגדות לשירים עם שימוש בחשמלית כמובן :) אממ.. זהו. רק שלא יהיו יותר מדי צעקות והכל יהיה בסדר. דברים שאהבתי: שירים של מופע הארנבות של דק קספר, סינרגיה, משינה ויש לי מעט שירים של מוניקה סקס שאהבתי. זה בערך המבחר שלי. אני אשמח מאוד אם תמליצו לי על עוד שירים. תודה לעוזרים.

אממממממממ........

דיסק מעולה ובזול, ולהתחלה טובה - מטבח אקוסטי של נקמת הטרקטור. הדיסק הראשון שלי היה "זמן סוכר" של איפה הילד, מתנה מאחי יחד עם המערכת שקיבלתי מההורים לבת מצווה, וגם אם יקומו פה הרבה מתנגדים - זה אחלה דיסק לתחילת הדרך.יש עוד מלא מלא איכותיים אבל המלך, שעל כל דור ודור לספר בו, זה שלום חנוך. תתחיל ממנו.

שלום חנוך - מחזק את נועה

אי אפשר ללמוד שפה מבלי ללמוד את הדקדוק שלה, ושלום חנוך בעיניי הוא הדקדוק של הרוק הישראלי. יוצר שכבר ארבעים שנה ממציא מחדש את משמעות הרוק ואת משמעות הישראליות. בלעדיו לא היה רוק ישראלי, ולכן חשוב להתחיל מהבסיס, מאבן הדרך החשובה ביותר. למרות שאני סולד עקרונית מאלבומי אוסף, אני חושב שבמקרה זה כדאי מאוד לקנות את "המיטב" שלו, שלושה דיסקים שיצאו על ידי NMC לפני כשנתיים. מדובר גם בעסקה משתלמת (80 ש"ח על 53 שירים), וגם בסקירה מוסיקלית מקיפה למדי, החל מ"למה לי לקחת ללב" ועד ל"אהבת נעוריי". אמנם חלק מהבחירות שם לא ממש ברורות לי (התעלמות כמעט מוחלטת מתקופת שבלול ופלסלטינה), אבל מדובר ברצף קטעים מכוננים, מחוננים, מענגים וחשובים מאוד ליצירת הרוק בארץ - שילוב של טקטסטים אינטיליגנטים, כישרון הלחנה, שירה כובשת ויושר אמנותי מרשים. בהצלחה

הו.. יש המון ../images/Emo99.gif

קודם כל ולפני הכל מאיר בנאי הוא חובה בכל בית, עם כל עשרת (בקרוב 11
) אלבומיו.. אם אתה אוהב אקוסטי ושקט אז האלבום האקוסטי שלו הוא שלמות.. ו.. הממ.. אני אתן לך את רשימת האהובים עליי, תבחר לך, בעיניי כל אלו מעולים: אהוד בנאי אביתר בנאי שלום חנוך אריק איינשטיין מתי כספי מאיר אריאל ז"ל יזהר אשדות דני רובס אחינועם ניני אתי אנקרי יהודית רביץ קורין אלאל נורית גלרון החברים של נטשה החלונות הגבוהים כוורת תיסלם תמוז איפה הילד בית הבובות סינרגיה אני בטוחה שתמצא המון שתאהב בתוך הרשימה הזו..

borke

New member
מחזק מחזק מחזק!!!!

אני מחזק כל מי שציינת ובמיוחד אני ממליץ על: שלום חנוך, תמוז, תיסלם, איפה הילד וחמי רודנר בפרט זה עם אתה באמת אוהב את הצליל של הגיטרה החשמלית חוץ מזה אריק אינשטיין מעולה

תקראו לי זקנה אבל...

אני לא מבינה איך בית הבובות הפכו להיות בכלל משהו שראוי לדבר עליו, אני בטח לא מבינה איך הם השתרבבו לרשימה עם שלום,מאיר, אהוד, יהודית, החברים של נטאשה, אריק איינשטיין\, תמוז ושאר החברים שם שנאמר "אל המעיין בא גדי קטן" (ליריקה במיטבה)

האלבום שלהם מעולה!

אני כמובן לא משווה בשום פנים ואופן למאיר או שלום או אהוד וכו' אבל יש להם לחנים מגניבים ולאחרונה נחשפתי אליהם ונדלקתי.. זה אלבוםפ כייפי, לא יותר מזה.. אין שום דרך להשוות אותם לשאר אבל הם כייפיים אז ציינתי אותם.. וזה בסדר, אני זקנה בדיוק כמוך אם לא יותר

או קיי...

אם אתה מוצא בית, שהוא לפחות 4 שורות, שהוא באמת מלא משמעות ולא סתם רצף אקראי שנוצר אחרי משהו שהם עישנו, אני מורידה את הכובע

נו באמת,

זה עניין של טעם... אני לא אתווכח איתך על זה, זה לא כזה אכפת לי אם את אוהבת או לא- אני כן מתחברת למוסיקה שלהם, ואני כן רואה משמעות בשירים שלהם, אבל כל אחד ואיך שהוא רואה את הדברים... את יודעת. וחוץ מזה, שמלעשן יכולה לבוא אחלה השראה, באמת
ואגב, אני בת

אתם רעים ../images/Emo10.gif

אני באמת חושבת שיש להם כמה הברקות.. אני מודה, בעיקר בלחנים, למילים פחות התחברתי לרוב.. אבל הם מגניבים.. זה שהם לא יותר מזה לא מהווה בעיה מבחינתי, בשביל זה יש לי את מאיר בנאי

טוב.. אם את דובקת במאיר בנאי

אז את בסדר. סליחה אם עוררתי פה איזשהן אנרגיות שליליות

למעלה