שלום ,

אורנה44

New member
שלום ,

אני ומשפחתי עברנו לפני מספר שנים לביתץ חדש ומאז שעברנו אליו נוחתים עלינו כל הזמן משפטים של אנשים שעבדו אצלנו וביקשו שנבוא איתם לביטוח לאומי כדי לשקר ולהגיד להם שהייתה תאונת עבודה אבל אנחנו התנגדנו לשקר לביטוח לאומי ובעקבות זאת הם תבעו אותנו על לא עוול בכפינו כי יש הסכם וחוזה בינינו. לפני שעברנו לבית לא היה שום משפט שום צרה ושום בעיה.. אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי שיפסק המצב הזה שלוקח ממני ומבעלי את השקט הנפשי וגורם לבעיות בריאותיות מאחר והמשפטים נמשכים שנים ואנחנו לא אשמים בהם, אין לנו קשר לזה אותם אנשים שתבעו אותנו הם אנשים עצמאיים שגנבו לנו את הכסף במהלך הבנייה של הבית ולאחר מכן תבעו אותנו. מקווה שאיענה בהקדם ושיגמר המצב הזה...סליחה על אורך ההודעה. אורנה.

gwizard

New member
למה את מצפה ?

שלום לך, אני אפתח בכך שאומר כי אני משתתף בצערך על הבעיות אשר נגרמו לך ולבעלך. זה אף פעם לא נעים ומאוד מייגע כל התהליך המשפטי בארץ ויותר דומה לשוק הכרמל ולא למערכת משפטית מתוקנת. העניין הוא מה בדיוק את מצפה מאיתנו ? הרי, גם אם זה היה במסגרת חוקי הפורום (וזה לא) לתת לך לחש שיעזור לך להתגבר על הבעיות את לא היית מסוגלת לעשותו עקב חוסר הכשרה בתחום. למצוא מישהו שיעשה את זה בשבילך ספק אם תמצאי בפורום זה כי: א. אין כאן הרבה אנשים שיכולים לעשות את זה ו-ב. האנשים שכן יכולים ספק אם יעשו בגלל שמאגיה עבור הרוב זה לא כלי לפתרון בעיות נקודתיות אלא דרך חיים רוחנית פרטית. זוהי דעתי וכמובן שאחרים זכותם לחלוק עלי. אני הייתי ממליץ לך לכתוב את הודעתך בפורום עורכי דין, אולי שם יוכלו לעזור לך עם הצעות או הברקות משפטיות.

PurpleFilth

New member
אפילו בעיני,

עם כל הציניות שלי, זה די עצוב לי שאתה לא מסוגל לתת אמפתיה לאנשים שצריכים אותה. לפעמים זה הרבה יותר חשוב מכנות. מעבר לזה, גם שאלות תמימות כאלה יכולות לגרות אותנו לפתרונות מאגים, גם אם הם לא מתאימים למי שמבקש אותם. תחשוב על זה. בוקר חורפי ונעים לכולם =]

PurpleFilth

New member
עד עכשיו, הצעתי שני פתרונות.

1. לענות לשואל או לשואלת (בדרך כלל לשואלת, לצערי), עם הרבה חמלה וסובלנות, בצורה שתתן להם את העידוד אותו הם מבקשים. נכון, אתה לא חייב כלום לאף אחד וזה לא תפקידך להיות משענת נפשית של אנשים שאתה אפילו לא מכיר. אבל אתה לא חייב גם להיות כל כך רע אליהם. 2. להתייחס לשאלה ברצינות גמורה, כאילו נשאלה ע"י אדם בעל ידע וניסיון, ובכך לפתוח פתח לדיון מעניין אותר. והנה פיתרון שלישי: 3. פשוט לא לענות. לתת לשרשור לצנוח מטה אל האבדון של העמוד הבא. כמו שאמר פעם איש חכם באיזה סרט, "אם אין לך משהו נחמד לומר, מוטב שלא תומר כלום".

RainBird

New member
*עומד בפה פעור בהלם* ממך לא ממש ציפיתי להטפה על נחמדות. אני חושב שההודעה של אלון מאוד נחמדה וסובלנית- בוודאי שיותר נחמדה מהתעלמות גריידא. הוא אולי לא נתן לאישה הזאת את מה שהיא רצתה (לא שיש לי מושג מה זה, אולי לחש ואולי לא) אבל הוא הסביר לה לאן עדיף להפנות את תשומת הלב שלה.

PurpleFilth

New member
כן, הא?

אני בטח מתחסדת. או מנסה להפוך לבנאדם טוב יותר (רק בלי הקטע של הבנאדם). סתם, האמת היא שפשוט משעמם אותי כבר לקרוא את הוויכוחים של אלון עם טאבולה-רזות שבאים לפורום עם בקשות חסרות שחר. ניסיתי לקחת את זה למקום קצת יותר מסקרן.

gwizard

New member
באמת שלא מבין אותך

עניתי בצורה מתחשבת ועדינה ולא ניסיתי לפתח שום ויכוח כי אין על מה להתווכח. את בעצמך לא נתת שום פתרון וגם האשמת אותי בתקיפה כאשר בפועל לא הייתה אחת אז אם רוצה לריב איתי או "לקחת את זה למקום מעניין" כמו שניסחת - את מוזמנת להתחיל בלומר מה בדיוק היית עושה אילו היית במקום האישה הזו בהתחשב בכך שיש לך מעט ידע מאגי. אני כבר אדאג לתקן אותך איפה שצריך וכך נעשה דיון פורה על בולשיט שאולי, עם קצת מזל ועזרה מטרולים, יהפוך לויכוח סוער מלא דם ועלבונות אישיים. הולך ?

PurpleFilth

New member
עזוב, בוא ישר נלך מכות =]

תרגע עם איך שאתה מדבר על טרולים, גם הם קרובים-רחוקים שלי. מה *אני* הייתי עושה במקומה? מקרינה גלאמור תמים וחמוד של "למה שמישהו ירצה לפגוע בי?" ומנתקת את הגורל שלי מהם. אפשר גם לבטל את החוזה שהיא דיברה עליו, אבל אני לא מבינה מה הוא אומר בדיוק.

gwizard

New member
המממ

1. אם את לא מבינה בדיוק אז איך את יכולה לחרוץ מה לעשות ? 2. גלאמור זה לא פתרון לכל דבר, ישנם לא מעט אנשים שרואים דרך האשליה שלך. נקודה למחשבה. 3. "מנתקת את הגורל שלי מהם". בזמן האחרון את מומחית בלזרוק סיסמאות לאוויר, אך כאשר זה נוגע לחלק של להסביר אז את מתחמקת. תסבירי בבקשה איך בדיוק מנתקים גורל.

PurpleFilth

New member
וואו, וויכוח לשם וויכוח. איזה כיף.

1. נתתי את תשובתי עם כל המידע שהיה לי. כמובן שהייתי יכולה במקום זה פשוט לציין איזה מידע חסר לי ותו לא, אבל אז הייתי עוד יותר מתחמקת. 2. דבר ראשון, גלאמור זה כן פיתרון לכל דבר. עם כל טכניקה אפשר להשיג כל מטרה, תלוי כמה אתה יצירתי. רואים דרך האשליה שלי? הייתי שמחה לדעת מי הם כל האנשים האלה. חוצמזה, יש ספק אם שני הנוכלים המדוברים הם גם כאלה. עבל עזוב את זה. זה לא כאילו אני משכנעת אותם שקיים משהו שלא. אני רק גורמת להם לראות צד מסויים בי. זה לא כאילו הם "עלו על השקר שלי". נקודה למחשבה. 3. למה, אתה יודע להסביר כל מה שאתה עושה? וואלה, אין לי מושג איך אני עושה את זה, אני רק יודעת שזה עובד. בזמן האחרון אתה מומחה בלרדת על הפתרונות של אחרים במקום להציע משהו משלך.

gwizard

New member
זה לא וויכוח זה חינוך מיוחד

1. אבל לא נתת שום פתרון ! אולי אם אין לך מה להגיד אז תעקבי אחר העצה שלך ולא תגידי כלום. אחרת, את עושה בדיוק אותו דבר שהאשמת אותי בו ללא שום הצדקה. 2. האומנם ? ואם לצורך העניין כואב לך הראש ושום פתרון קונבנציונלי לא עוזר אז את תצרי אשליה שהראש לא כואב לך ? ואם יש לך אנרגיות שליליות בבית ואת צריכה לעשות טיהור אז את תצרי אשליה שתגרום לך להתעלם מזה ? אני יכול להמשיך רק שזה חסר טעם כי בשני המקרים הללו גלאמור לא עוזר לך לפתור את הבעיה אלא רק לדחות אותה זמנית. וזה פתרון של ילד שחושב שאם הוא עוצם עיניים אז לא רואים אותו. 3. "בזמן האחרון אתה מומחה בלרדת על הפתרונות של אחרים במקום להציע משהו משלך." זאת צביעות לשמה כי זה בדיוק מה שאת עשית ומזה התחיל כל הדיון הזה.

ההגמון

New member
דיי, אם לי כבר

נמאס, אז נמאס. וזה לא רק לאלון ולזוהמה. דיי, מספיק, כבר כמה שבועות שלא היה כאן דיון באמת מעניין אחד. לא כזה שבאמת גרם לי לחשוב. כמה שאני אוהב מאבקי כוח, ואני א-ו-ה-ב מאבקי כוח, לצפות בהם או להיות חלק מהם, זה לא יכול להיות רק זה! זה נראה כאילו הפורום כל כך מלא בטרולים שאפילו אנשים שאני יודע שהם לא טרולים, מתחילים לאמץ את הסגנון התנהגות שלהם. חבל לי. באמת. אין לי פתרון "קסם" (לא, בלי סאב טקסט), אין לי נושא מיוחד לדיון כרגע. אבל אני יודע שעדיף שהפורום יעמוד שומם שבוע או שבועיים עד שייפתחו כאן דיונים יותר מעניינים, מאשר המצב הקיים. זה כאילו.... כאילו אנשים "כותבים בשביל לכתוב". סתם. ככה. להראות נוכחות. לא יודע. -קצת חולה אז יוצא לי אפילו יותר לא ברור מכרגיל. נו, שוין. פיטר.

Raidho

New member
Wow! What have bitten ur 2 asses?

חודשיים אני עוזב וזה מה שנהיה מכם?.. חוצמזה, נראה לי אורנה'לה שלנו כבר שלך את כולכם קיבנמט והלכה לדפוק בחלאות מכות...

אני חושב שהוא ענה בסדר גמור

הבחור הציע לה לגשת לאנשים שעוסקים בזה כגון עורכי דין וכדומה,לפי דעתי הדרך הנכונה ביותר,לגשת לתחום הזה של הפורום?לפי דעתי מיותר וצריך להשאיר לאופציה אחרונה אבל ממש אחרונה{וגם זה נימצא במחלוקות}. אם אתם שואלים אותי אני בעד התשובה שהמנהל נתן,תשובה מעולה ולעניין,אני לא יודע למה הגבתה בצורה כזאותי לדבריו,הבחור סך הכל נתן תשובה רצינית ולעניין,ישנם אנשים מקצועים{עורכי דין}שזאות העבודה שלהם,המומחיות שלהם,וצריך ליפנות אילהם אוו לכל גוף בתחום. בכל אופן גברת,אני מאחל לך בהצלחה,אישית לא ממליץ לפנות לתחום אשר עוסק הפורום,ישנם עוד הרבה דרכים אחרות,שיהיה לך בהצלחה.

למעלה