Mאוה2ת 2ך 1
New member
שלום 
טובב אז ככה לאחחחר והתאוששתי קצת החלטטטתיי לבוא ולספר לככככככככם למה לא הייתי פה כל השבוע לא שזה מענניין מישו אבל נגיד
אזזזזזזזז יום שני ב-6 יצאנוו לכיוון אילתת לטיול שנתי נודד התחלנו בהרי אילת ומןןן הסתם הגענו לאילת בסוףףף הטיול [יום רביעי] המסלולילם: היו חביבים חוץ מיום שלישי שפשוט הרגשתי שאני נקרעת ובכלל ביום הרביעי הכי נהנתי כיי פדלאות רוללללזזזזז
השינה: ניסיתם פעם לישון על אבנים באוהל מסכן שאמורלהיות ל-4 ובקושי נכנסים בו 2 כי לכל אחת יש חצי בית בתיק? אבלל בעיקרון היה קר היה כואב אבל היה הכי סבבה שבעולם שכל החוויה של להקים אוהלים
אוכל: שילדים בשיכבה י"ב מכינים אוכל באמצע המדבר זה עלול להיגמר רע
ולסיכווווווום מי שקרא ובאמת אכפת לו אז מממשש נהנתי והתגעגעתי לכולכם למרות הכל [מכורה] וטיול שנתי אחרון היה חוויה ענקיייתתת ומי שאי פעם שוקל לא לצאת לטיולים שנתיים הוא מפגר ויש לו שריטה במוח כי למרות כל הג'יפה ולמרות שהיה קשה החוויה והחב'רה זה הדבר הכי סבבה בעולם
ולמי שלא קראא ולא מעניין אותוו שירד למטה עוד עוד ועכשיו תעשה פוזה של נהר וזרום לי מההודעה
מואאאאאההה אוהבת אותכם אנשים הגר 3>
טובב אז ככה לאחחחר והתאוששתי קצת החלטטטתיי לבוא ולספר לככככככככם למה לא הייתי פה כל השבוע לא שזה מענניין מישו אבל נגיד