שלום :)

שלום :)

טובב אז ככה לאחחחר והתאוששתי קצת החלטטטתיי לבוא ולספר לככככככככם למה לא הייתי פה כל השבוע לא שזה מענניין מישו אבל נגיד :) אזזזזזזזז יום שני ב-6 יצאנוו לכיוון אילתת לטיול שנתי נודד התחלנו בהרי אילת ומןןן הסתם הגענו לאילת בסוףףף הטיול [יום רביעי] המסלולילם: היו חביבים חוץ מיום שלישי שפשוט הרגשתי שאני נקרעת ובכלל ביום הרביעי הכי נהנתי כיי פדלאות רוללללזזזזז :) השינה: ניסיתם פעם לישון על אבנים באוהל מסכן שאמורלהיות ל-4 ובקושי נכנסים בו 2 כי לכל אחת יש חצי בית בתיק? אבלל בעיקרון היה קר היה כואב אבל היה הכי סבבה שבעולם שכל החוויה של להקים אוהלים :) אוכל: שילדים בשיכבה י"ב מכינים אוכל באמצע המדבר זה עלול להיגמר רע :p ולסיכווווווום מי שקרא ובאמת אכפת לו אז מממשש נהנתי והתגעגעתי לכולכם למרות הכל [מכורה] וטיול שנתי אחרון היה חוויה ענקיייתתת ומי שאי פעם שוקל לא לצאת לטיולים שנתיים הוא מפגר ויש לו שריטה במוח כי למרות כל הג'יפה ולמרות שהיה קשה החוויה והחב'רה זה הדבר הכי סבבה בעולם :) ולמי שלא קראא ולא מעניין אותוו שירד למטה עוד עוד ועכשיו תעשה פוזה של נהר וזרום לי מההודעה :) מואאאאאההה אוהבת אותכם אנשים הגר 3>

וואי געגעתי

תגיד ממתי לוקחים לטיול שנתי יותר מיומיים ממתי יש למשרד החינוך ולבתי ספר כסף לזה אפילו את ה 3 ימים שהיה פעם קיצצו :-\ קיצר שמחה שנהנת והתגעגעתי

גלושש

יצאנו ל5 ימים טיול שנתי [י"ב] והכסף הגיע מהתלמידים ולא ממשרד החינוך וגמני געגעתתתיייייי המווווווון :)

יאאאאאאאאאא

אני נוסעת גם כן לטיול הזה ב-4.12 אבל מה שהכי באסה השינה באוהלים מאיפה אני אביא אוהל בעעעעעעעעעעעעעעעעעע סתם מיותר...ותגידי שניה הולכים הרבה בהרים וכל זה? ואיך המזג אויר בלילה? וואה וואה דפקת חקירה..חחחחחחחחחח

עדי כנסי ../images/Emo36.gif

מכייון שגם אני נוסע לאילת (כמה ימים אחריך) והייתה כבר הרצאה על הטיול הזה :p ואני לא יודע איזה מסלול מתכננים לכם אבל לפי המסלול שלי ,אני יודע שיש הליכה רבה (יש מסלול קל 3 שעות וקשה 6 שעות) באחד הימים וכמובן שבשאר הימים יש גם הליכה ,אבל פחות ארוכה (שעתיים בערך):p ^^לפי המסלול שלי ,שוב לא יודע מה תיכננו לכם במסלול . ובלילה לפי מה שאמרנו לנו קר שם ורצוי בגדים חמים ואם את צריכה אוהל ,אני מוכן להביאלך את שלי :p חחחחח המשך יום נעים ושבוע טוב :)

עדי כנסי

לנו היה המסלול הראשון משהגענו עד 4 המסלול השני היה קריעה הלכנו 9 שעות והמסלול השלישי 5 שעות בערך יום אחרון היינו בים הלילות קרים רצחחחח עם את רוצה אני מצרפת תמסלולים שלנו ואני יגיד לך איפה היה הכי קשה :) יום ב' 6.11.2006 – ניסע מירושלים לאזור אילת. מסלול הליכה: מעמודי עמרם דרך נחל אמיר לחניון לילה בקניון נחל שחורת. (הלינה בחניונים תתקיים באוהלים). פעילות ערב: ערב כיתתי. יום ג' 7.11.06 - מסלול הליכה: קניון נחל שחורת, נחל נטפים, הר יהורם וחניון בהר יהורם. << הכי קשה!!!! הליכה של 9 שעות בערך!!!!!! חופשי או פעילות של מועצת השכבה . יום ד' 8.11.2006 – פיצול לשני מסלולים: 1. מטיבי לכת: הר שלמה נחל מפלים. 2. מסלול רגיל: נחל גשרון עד קער רחבעם ומשם נסיעה לחוות האנטילופות פעילות ערב: מסיבת דיסקו או מעגל מתופפים. יום ה' 9.11.05 - חולות כסוי, חוף ויליג' – יום ים: רחצה בים ופעילויות ספורט. נסיעה חזרה לירושלים.

adidiqq1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח עדי

אני יצאתי לטיול הזה שנה שעברה וברחתי באמצע באו לקחת אותי מי-ם אחרי יום מי ישן באוהל ימח שמם חחחחחחחחחחחחח כולם ברחו

למעלה