שלום

b master1

New member
שלום

אני חדש פה ...אבל רואה נמלטים!! אני בפרק 8 בעונה ה-2 מדההים מה שהולך שם! וסתם שאלה שמעניינת אותי התגובה שלכם... לא התאכזבתם מהסיום של העונה הראשונה??

שלום, גם חדש פה,

חולה על נמלטים ורואה בקצב חו"ל. תמיד שאני מדבר על הסדרה עם חברים אני משתמש בשם האנגלי PRISON BREAK. יותר נוח, וגם יותר מגניב מהנמלטים. לשאלתך, התאכזבתי קצת מהסיום של העונה הראשונה, כי הם באמת נמלטו ולא היה אקשן, עם מתח שיא כדי לצפות לו. אבל מצד שני אני שמח שלא מתחו אותי יותר מדי ואז היו מפסיקים עד לעונה הבאה, כי הייתי משתגע מזה.

אליהו1919

New member
ברוכים הבאים שניכם

ולתשובה לשאלתך, די התאכזבתי שתקעו אותי עם איזה 8 נמלטים שרצים באמצע שומקום... אבל העונה השנייה הצליחה יותר ואני שמח שכך. שהייה נעימה בפורום ויש כמובן את הקומונה שלי אם תרצו

ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

ורק אני לא התאכזבתי מהפרק האחרון? כאילו המתח היה שהם רצים והמשטרה עוד רגע תופסת אותם

victoria777

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני רואה בקצב של יס ולדעתי סיום העונה הראשונה היה מצויין.הבריחה זה מה שמצפים לו כל העונה אז טוב שיוצרים לא השאירו אותה לעונה השנייה.

Gilliana

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

ולשאלתך - התשובה היא כמובן לא. ממה היה להתאכזב? העונה הראשונה הסתיימה בקליפהאנגר אדיר!

6jessi

New member
ברוכים הבאים!

לא התאכזבתי בכלל...! זה היה סיום ממש מותח!!

אוקי

ברוכים הבאים לאתר הנמלטים! העונה הראשונה הסתיימה נורא יפה אבל התאכזבתי מההתחלה של עונה שניה שלא מראים איך הם בורחים מכל השוטרים אלא זה ישר מתחיל בבוקר ולא כמו בסיום בלילה אבל סוף דבר פ-צ-צ-ה של סדרה אין עליה!

למעלה