שלום!!!

wind and fire

New member
שלום!!!

היי! קוראים לי טלי ואני מאודדדדד...מתעניינת במאגיה!! אבל לא ממש ברצינות...לאט לאט... אני הוצעתי מלאן חומר מהאינטרנט וקראתי הרבה אבל אני רוצה להשכיל עוד כי הלמידה לא נגמרת אף פעם! אז מילאו את מוחי כי מחפשת אמיתית כבר כאן!!!! :) שלכם טלי

hsotrt

New member
שלום גברת באדרת!!

ברוכה הבאה!! איך החיים?? במה את מתעניינת יותר??עוד פרטים
את גם אוהבת טבע וכאלה??? (לפי הכינוי שלך...)

wind and fire

New member
שלום!

היי דבר ראשון: ידיד שלי המציא לי את הכינוי הזה.. לא יודעת למה... אבל אני אוהבת אותו... אני בת 16 ואני כבר חצי שנה "מתעסקת" במאגיה... אבל לא ממש מתעסקת... רק קוראת... אבל אני רוצה להיכנס לזה יותר עמוק... מה איתך? תספר קצת...

אנחנו לא אנציקלופדיה.

אם יש משהו ספציפי שאת רוצה לדעת, תעשי עליו חיפוש באינטרנט ותחזרי לפורום עם שאלות. השאלה שלך היא בערך כמו שאני אלך לרופא ואגיד לו - "אוקיי, תלמד אותי כל מה שצריך לדעת כדי להיות רופאה". בקיצור, זה לא הולך ככה.

wind and fire

New member
....

תאמין לי או תאמיני... אני כבר גולשת באינטרנט בשביל חומר כזה כבר חצי שנה... אז יש לי קצת מיומנות בזה... ותודה על הנחמדות... אני פשוט מעדיפה להעמיק את הידע שלי יותר בעזרת אנשים אמיתים.. שיכולים לתת לי אינפורמציה שממשו אותה..

Remirat

New member
המקשוף

אני מסכימה עם מעיין, אכן עדיף להציג שאלות על נושא ספציפי מאשר לבקש הסבר כללי על הכול. בתור התחלה, אם לא קראת אותו עדיין, הריני מפנה אותך לספר "מקשוף - הבסיס". הספר מהווה את הבסיס לכל פעילות מאגית, ומיועד למתחילים. שאלות למניהן ניתן להפנות לאי-מייל של צוות "המקשוף" - [email protected] May the Goddess guide you to the light. Remirat.

dopey_wizard

New member
יש לכם בעיה רצינית

למה אתה מתייחסים לאנשים בזלזול כזה , כשקוראים את ההודעות שלכם זה נשמע ממש לא נעים! אתם מתנהגים כמו פורום האקרים אם מישהו חדש נכנס לתחום אז במקום לתת לו כיוון אתם אומרים לו שילך לעזעזל אבל במילים אחרות! אולי במקום להגיד שטויות תמליצו על כמה אתרים טובים או תנו כמה עצות אבל אל תתנו לבן אדם להרגיש לא רצוי!!!!!!! תפגינו קצת כבוד לנושא! אני בטוח שאתם לא נולדתם אם ידע רב וגם אתם בהתחלה לא הבנתם כלום אז אל תיהו רעים... ואם את צריכה עזרה במשהו את יכולה לשלוח לי הודעה! ---> דוד

morning star

New member
בלי קשר כרגע לתוכן ההודעה

אני רואה שאתה לומד מהר... שינוי הכותרת אכן היה נחוץ. שלך הנווד

אין לי שום דבר נגד חדשים!

ואם היית מסתכל קצת אחורה בעמודים, היית רואה שאני בין היחידים שעונים לחדשים ונותנים להם נקודת התחלה. אבל היא באה לפורום וביקשה שנלמד אותה כל מה שאנחנו יודעים... נו באמת, איך אפשר לענות על כזאת שאלה? כמו שכבר כתבתי לה - שתשאל שאלה יותר ספציפית (כמו למשל - "איך מתחילים?") ובשימחה אני אעזור. אבל עם שאלה כללית כזאת, מה אני כבר יכולה לענות לה?

dopey_wizard

New member
כן אבל

יכולת לכתוב זות בדרך שענית לי! ולא לכתוב את בול שיט אם הרופא! --->דוד

wind and fire

New member
תודה!

תודה שמישהוא מדבר לטובת החדשים! זה באמת מפחיד שאנשים מטנפלים אלייך ישר שאתה שואל שאלה קטנה....

wind and fire

New member
hello to u 2 ../images/Emo8.gif

אני שמחה שיש כאן מישהוא מספיק נחמד להגיד לי שלום ולא להתחיל לרדת אליי.... אולי אתה תוכל לעזור לי בדברים כאלה... תן המלצות...

The Wraith

New member
הממ...

המלצות שלי? ובכן, Magic In Theory And Practice של אליסטר קרואלי.

רוח ואש,

אמרת שאת רוצה אתרים - יש לי מאגר ענק של המון אתרים. אבל מאיפה לי לדעת איזה מהאתרים האלה יעניינו אותך? אולי תסבירי באופן קצת פחות כללי, כלומר - יותר ספציפי (אני חוזרת - ספציפי!!!) איזה סוג של אתרים את רוצה? באיזה נושא? על תגידי מאגיה, כי יש מיליונים. איזה רמה של אתרים את רוצה? אתרים למתחילים? 101? 201? אתרים פרקטיים? מה? רק תסבירי את עצמך, תגידי מה את באמת רוצה, ואני אעזור לך. אבל בלי שאלה ספציפית אני לא יכולה לעזור לך.

למעלה