שלום

Abcdef11

New member
שלום

עברתי התקף פירכוס לפני יומיים בפעם הראשונה בחיי ולפי תוצאות eeg התחלתי בטיפול בדפלפט כרונו... אני בן 21 מחיפה הייתי בריא כל חיי...וזה בא אליי בהפתעה רצינית... קשה לתאר את התחושות שבי .... הייתי ממש שמח לדבר עם אנשים בגילי שיש להם בעיות דומות... אני לא יודע איך לאכול את המצב... אמרו לי שלא נהוג להכריז על אדם שהוא חולה אפילסיה אחרי שהיה לו התקף אחד... האם יש פה סיפורים על אנשים שעברו התקף וחזרו לחיים נורמטייבים ללא תרופות... הייתי ממש שמח ליצור פה קשר עם אנשים icq: 53668068 email: [email protected]

r216

New member
הי לך...

אני גם בת 21! ותאמת גרה די קרוב...חחח אההה אני סוג של חדשה, היה לי התקף ראשון לפני שנה וחצי כבר אולי שנתיים במהלך השירות הצבאי... לאחר שבוע עוד התקף, ועדיין סיימתי את השירות הצבאי ואפילו לא בתפקיד פקידה. אני נוהגת, יוצאת למסיבות, עובדת בחברה סלולרית גדולה ( תאמת רק כחודש----אבל בכל זאת) אחרי פסיכומטרי, אני אפילו רוכבת על אופניים ומנסה לשחק כדורסל ( טיפה גרועה) לוקחת דפלפט!!!! ובסהכ בן--אדם נורמלי!!!!!!!!! זה המסר שרציתי להעביר לך!!!!!!!!!!! עושה הכל, חייה כמו כולם, מתקבלת לכל עבודה ומגשימה כל שאיפה שלי לבנתיים עם האפילפסיה, ברור שיש חששות אבל מסתבר שאפשר להתגבר אני גם מתכננת טיול+ לימודים כמובן... בכל אופן אני אשמח לדבר איתך אם יש לך שאלות, אני הוכרתי כאפילפסית אחרי ההתקף השני שהגיע אחרי שבוע... אז אולי טוב שאצלך נמנע ההתקף השני ואוילי גם כי גילו דברים בבדיקה.. אני כאן לכל שאלה:)

Abcdef11

New member
שוב שלום

לא יודע...זה די הביא לי כאפה לפנים... באמצע החיים אתה מאבד שליטה על עצמך... מתכווץ באמצע הרחוב... ולא מסוגל לשלוט על עצמך... הפתיעה אותי העוצמה שלי ...במהלך הפרכוס פרקתי את הכתף והתמלאתי במכות יבשות... השאה היא בין היתר לאן ממשיכים מכאן פעם הייתי נוהג לבלות כל ערב חופשי לצאת לפאבים לשתות בירה... ולהעביר ימים ללא שינה סדירה.... אני לא יודע מה עושים עכשיו... הדרך הכמעט יחידה בחיים שלי שפגשתי בנות היו בפאב...אני גם מאוד נהניתי מהחוויה...מה אני אעשה עכשיו אצא לפאב ואזמין קולה? עוד משהו שרציתי לשאול ...האם חשבת על לתבוע מהצבא פיצויים...אני יודע שעברתי לילות רבים ללא שינה בצבא...כמו כן הייתי בסביבת תותחים רועמים חלקים גדולים מהשירות הצבאי שלי... אם אפשר יהיה ליצור קשר מחוץ לכותלי הפורום אני מאוד אשמח...

r216

New member
הי לך שוב...

תאמת יש לי תשובה ארוכה לכל מה שכתבת, נושא הצבא ...זה נושא כאוב... ומייגע לענות עליו...חחחח או במילים פשוטות ---- נושא חפור!!! אבל מאחר שאתה חדש אז כמובן שבשבילך הכל
אההה אם יש לך מסנגר או משהו תשלח לי במסר אישי ואני אשמח לדבר איתך..... אם אתה רוצה תשובות כאן להכל אז גם בסדר רק תכתוב

r216

New member
לאן ממשיכים...

לאן ממשיכים... לזה הייתי חייבת לענות כאן לכל מי שתוהה לאן עכשיו.... מעכשיו-- ממשיכים כרגיל! אבל... משפרים את איכות החיים! תסתכל על זה ככה! אתה יכול לעשות הכל כרגיל באמת... אני יוצאת לפאבים! אני יוצאת למסיבות! יש מצב שאפילו היינו באותו פאב ..חחחח...ובחיים לא היית חושב שיושבת שולחן לידך אחת שיש לה אפילפסיה!! ולמה?!!? א. אנחנו ( אני ואתה) לא שונים בכלל! ב. אני שותה....אומנם לא אלכוהול....( קולה/ רד בול..../ ובעתיד אני אומרת ככה עוד שנה של איזון תוכל לקחת כמה שלוקים...) יש כאן אנשים ששותים, אני לא ממליצה לך בכל אופן... ג. במסיבות אני רוקדת...וחוץ מהעובדה שאני מתחמקת מהפליקר ושהחברות שלי תמיד משנות מיקום בגללי הכל כרגיל... דבר נוסף--- הפתרון הכי טוב זה לישון! 8 שעות שינה, זה רק יסדר לך את החיים, בחודשים האחרונים לא שמרתי על זה ופתאום היה לי התקף ממש קל...וזה ניער אותי לשמור על עצמי, תאמת אני אגיד לך, וזה נשמע לא טוב... אבל זה הכניס אותי לפרופורציות בריאות לחיים , עכשיו אני יודעת לשים גבולות...לתכנן לי את העתיד כמו איך אני אלמד כסטודנטית, וגם עכשיו שהייתי חודש בקורס עם לינה מחוץ לבית ...למדתי איך לדאוג לשעות שינה שלי ואיך גם לישון נכון ולצאת מגניבה עם כולם באכסניה...ואפילו גרמתי לכולם לישון מוקדם!! בסוף כולם הרוויחו:)

Abcdef11

New member
תבדקי את תיבת המסרים הפרטיים שלך

שלחתי לך הודעה פרטית ... מאיפה את בארץ דרך אגב?

AKben

New member
מה נסגר עם חיפה...?

אני אמנם לא מחיפה, אבל משרת בבסיס באזור המפרץ רוב שעות היום. לפני בערך 11 חודשים היה לי ההתקף הראשון שלי (בחיים) ושוב, שלושה חודשים לאחר מכן. מאז אני בטיפול לך תדע אם זה קשור למפעלים...

למעלה