שלום

תום קול

New member
שלום

יש לי שאלה שמטרידה אותי אני לא אוהב בנים ולא מפנטז אליהם להפך אני אוהב בנות ומפנטז אליהם אבל יש רק זכר אחד שאני מפנטז אליו ושכבתי איתו כמה פעמיים מה זה אומר אליי אני הומו אני דו מיני אני סטרייט? בבקשה עזרו לי

Mar Jade

New member
המקרה שלך הוא מקרה קלאסי בשביל

להסביר למה אני לא אוהב לתייג. אבל אם אתה מוכרח לדעת, אפשר להגיד שאתה סטרייט, אם יוצא דופן אחד

gabi1234

New member
עצה קטנה.

אני חושב שאתה הומו כי זה שלא נידלקתה ופינתזתה על בן אחר חוץ מימנו זה כניראה שלא מצאתה מישהו כזה חוץ מימנו כך שאם תמצא אז אני מניח שאתה תרצה לשכב גם איתו, בכל מיקרה כדי לבדוק אם אתה הומו דו או סטריית כנס לאתר סקס, תיראה תמונות של נשים ותיראה מה קורה, תיראה תמונות של גברים ותיראה מה קורה ובהתאם למה שיקרה או לא יקרה תדע.

abc14

New member
כן תעשה בדיוק כך...

זה מה שאני ניסיתי לעשות כל הזמן עד שהגעתי למסקנה שאני לא נמשך כלל לנשים אלא רק לגברים... תראה מה ילך איתך.

תום קול

New member
אני...

יותר מפנטז על בנות ואני חושב רק על בנות ממש אני לא אוהב בנים אתם מבינים ואני לא נמשך לשום בן אחר ולא נמשכתי אני לא יודע אולי עוד עצות

דני6דני

New member
זהות

למה זה חשוב להגדיר. אתה נהנה ממנו ויצרת איתו קשר אינטימי שמלווה גם במין. תהנה ואל תהיה מוטרד. אתה לא הומו. ביון העתיקה בה סקס בין גברים היה דבר מצוי לא הוטרדו בכלל מהבעיה. רק בחברה הומופובית כמו החברה שלנו חויה כזאת מעוררת רגשי אשם. נסה להפטר מרגשות האשמה או הפחד. כמו בכל אינטימיות בריאה אין צורך להתחלק בהרגשה ו/או במידע עם אנשים זרים. מקווה שעזרתי לך. דני

למעלה