שלום!

Vardooda

New member
שלום!

קוראים לי ורד, ואני (לצערי) רק לאחרונה "גיליתי" את אלאניס והתאהבתי. קיבלתי לא ממזמן את Jagged Little Pill וכעת אני רוצה לרכוש בהדרגה דיסקים נוספים שלה. מה הדיסק הבא שכדאי לי לקנות?כדאי לי לקנות אותם לפי סדר כרונולוגי? אני מתלבטת בין: JLP acoustic/ sapposed former infatuation junkie/ Under rug swept/ The collection

טלטואשי

New member
Supposed Former Infatuation Junkie

על JLP acoustic אני לא ממליצה בכלל. לטעמי, היא הרסה שם את כל השירים.

O r a c l e

New member
המלצה שלי../images/Emo210.gif

אל תשברי את הראש יותר מידי.. לכי לפי סדר כרונולוגי, בדיוק איך שהעולם הכיר את אלאניס. אם את מעוניינת לקנות את כל הדיסקים שלה.. אם לא אז אולי האוסף יספיק לך (למרות ששליש ממנו זה JLP)... Supposed Former Infatuation Junkie Unplugged- רצוי מאוד אחרי JLP ו-SFIJ Under Rug Swept Feast On Scraps- מומלץ מאוד, אפילו יותר מ-URS. לגבי השניים הנותרים: JLP Acoustic ו-SCC, אולי כדאי לך קודם לשמוע אותם להתרשמות (תנסי ללוות ממישהו שיש לו או לשמוע ברשת או בחנות), ורק אם תאהבי את הסגנון תקני אותם... כי אני חושב שאם תקני על עוור לא בטוח שתהיי מרוצה. לי אישית יש את שניהם אבל לא רצתי לקנות אותם... רק אחרי ששמעתי והתרשמתי קודם.

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

קראי ותחליטי. Supposed former infatuation junkie. בעיקר רוק אלטרנטיבי, אלבום לחורף, מאוד עגמומי ואניגמטי. לדעתי הוא הדבר הכי טוב שלה ואחד האלבומים הטובים שאני שמעתי. היצירתיות כתיבה, הפקה וביצוע קולי בשיא שלה באלבום הזה. ב"קונצנזוס" אלה השירים שנחשבים הכי טובים מהאלבום- That I would be good Joining you I was hoping Thank U אחרי טחינות של שנים אני חושב ש-the couch ו-unsent הרצועות הכי טובות, אבל יש בעיה בלאהוב אותם בפעמים הראשונות. נסי לשמוע אותם בלילה.
MTV unplugged הופעה עם עיבודים אקוסטים לשירים מהאלבום הראשון והשני. זה אנפלאגד, אם את לא חובבת את הסגנון הרגוע של אווירת בית קפה, ותרי. הטובים ממנו- No pressure over cappuccino Princes familiar King of pain you learn Under rug swept אלבום פופ-רוק, הפקה אנמית לחלוטין, כמעט ונטול מדרמות. לא שווה. בכל מקרה, נסי את אלה אולי תאהבי- hands clean 21things i want in a lover surrendering utopia So called chaos אל תנסי אפילו. באלבום הזה דווקא ההפקה השתפרה, יחד עם המצב רוח של אלאניס, ככה שרוב השירים באלבום נופלים לקיטשיות ובנאליות מעצבנת של שירי אהבה. Doth I protest too much Everything spineless excuses על ג'גד ליטל פיל האקוסטי לא בכבוד שלי בכלל לכתוב. ביצועים אקוסטים איומים, סירסה את כל Jagged little pill והוציאה את כל הדרמה והאנרגיות.

Vardooda

New member
תודה רבה לכולכם!

עזרתם לי מאוד! אני אקנה בקרוב את SFIJ, ובהמשך אני אקנה לי עוד. אה, שכחתי לכתוב כמה אני נהינת מהפורום הזה!

Rוית

New member
אומנם לא הייתי מהעוזרים נכון לעכשיו

אבל אני תומכת בעיצות שלהם ובהחלטתך - תהני! ואת מוזמנת להישאר בפורום

O r a c l e

New member
שכחת את FOS!../images/Emo210.gif

חוצפה... הדבר היחיד שמציל את שנות ה-2000 אצל אלאניס...

Jagged chaos

New member
למה נראה לך...

שמישהי שרק עכשיו התחילה לשמוע אלאניס מוריסט ויש לה רק את Jagged little pill תשקיע 180 על DVD שהיא לא מכירה יותר מחצי מהשירים בו?..

למעלה