שלום

shmookie g

New member
שלום

איזה פרקים אתם ממליצים מהסדרה? אלה שהפילו אתכם על הרצפה מרוב צחוק

negy1993

New member
או הו.....

השאלה הנכונה היא איזה פרקים אנחנו לא ממליצים מהסדרה...
כל הסדרה זה פרקים טובים! (חוץ מ-3,4...)

g a g a

New member
המלצות אקראיות לפרקים שאהבתי../images/Emo26.gif

פרקים מהעונה השמינית: AWESOME - O THE PASSION OF THE JEW PRE-SCHOOL QUEST FOR RATINGS פרקים מהעונה השביעית: I'M A LITTLE BIT COUNTRY Fat Butt and Pancake Head South Park is Gay! Christian Rock Hard Casa Bonita All About the Mormon [מומלץ בחום
] פרקים מהעונה השישית: The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers The Death Camp of Tolerance טוב בקיצור אני יכולה להמשיך ככה ולהמליץ על 90% מפרקי הסדרה
תתחיל מאלה שרשומים כאן. אותי הם שפכו ברמות מטורפות
תבלה

Th3onE

New member
פששש ../images/Emo45.gif הוספתי כמה..

עונה 5 Scott Tenorman Must Die**מומלץ ביותר** It Hits the Fan הפרק שבו אומרים shit מעל 200 פעם Super Best Friends פרק חמוד Cartmanland אהבתי מאוד.. בעל מסר XD Proper Condom Use יש אקשן :) Towelie אל תשכחו להביא מגבת. Kenny Dies עצוב.. עונה 4 Cartman’s Silly Hate Crime 2000 פרק עם קטעים טובים Cartman Joins NAMBLA פרק עם קטעים מעולים.. Trapper Keeper Helen Keller! The Musical The Wacky Molestation Adventure שמישהו ימשיך ^_^

negy1993

New member
חחחח

הנה כמה מעונה 3: Rainforest Schmainforest Spontaneous Combustion Succubus -"but,moooom I have to tell chef he's marry to a succubussss""
Chinpoko Mon Hooked On Monkey Fonics היו עוד פרקים טובים בעונה הזו. אלה פשוט הפרקים שממששש קרעו אותי מצחוק.

negy1993

New member
נצל"ש

לכל מי שלא ראה- סאות'פארק הסרט, היום ב-20:20 בהוט פאן (ערוץ 13) תהנו

Vdrums

New member
הפרק עם MARGERINE../images/Emo6.gif

הפרק שמבקשים מקרטמן להיפטר מהפסטיבל היפים. וכל פרק שלקרטמן יש רעיון שהוא לוקח אותו עד הסוף! (הרוק הנוצרי, סקוט טנרמן, בוי בנד, ג'ינג'ים...)

הנה כמה טובים

trapped in the closet damien -אני לא זוכרת את שם הפרק אבל עם היצורים של חג מולד (שהם אנטיקרייסט) את רוב הטובים כבר אמרו...

g a g a

New member
הפרק נקרא : Woodland Critter Christ

ואין ספק שמדובר בפרק סוטה וקורע במיוחד

negy1993

New member
חח כן זה באמת פרק טוב

אחד מהאהובים עליי בעונה השמינית! (יחד עם קרטמן אינקרדבל גיפט והפרק על וולמארט)

Catelyn

New member
ראית פעם סאות'-פארק?

אם אף פעם לא ראית סאות'-פארק, כדאי לך לדעתי להשתדל לראות את הפרקים לפי הסדר, כלומר עונה רביעית לפני חמישית לדוגמה וכן הלאה. פרקים מומלצים לדעתי: עונה שנייה: 217 - Gnomes 204 - Ike's Wee Wee עונה רביעית: 401 - Cartman's Silly Hate Crime 2000 402 - The Tooth Fairy Tats 2000 416 - The Wacky Molestation Adventure עונה חמישית: 507 - Proper Condom Use 511 - The Entity 513 - Kenny Dies 514 - Butters' Very Own Episode 508 - Towelie עונה שישית - הכל! אם מסיבה כלשהי אתה לא יכול לראות הכל, בשום אופן אל תפספס לפחות את אלה: 606 - Professor Chaos 607 - The Simpsons Already Did It 612 - A Ladder to Heaven 613 - The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers המלצה שלי - הכי כדאי לך לראות את 2 הפרקים האחרונים בעונה החמישית (513 ו- 514) ואז לראות את כל העונה השישית ברצף, לפי הסדר. שווה בהחלט. עונה שביעית: 703 - Toilet Paper 708 - South Park is gay! 711 - Casa Bonita 714 - Raisins 715 - It's Christmas in Canada 706 - Lil' Crime Stoppers עונה שמינית: 802 - AWESOM-O 809 - Something Wall-Mart This Way Comes 801 - Good Times With Weapons עונה תשיעית: 904 - Best Friends Forever 905 - The Losing Edge 908 - Two Days Before The Day After Tomorrow יש עוד המון, אבל אתה יכול להתחיל עם אלה. זה מספיק בתור התחלה...

למעלה