שלום :)

שלום :)

יש לי בעיה קטנטנה, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. לפני שבועיים בערך קיימתי יחסי מין [לא בפעם הראשונה] בזמן המחזור, בלי קונדום. יום אחרי הכל היה תקין, יומיים אחרי פתאום היה לי כאבים בהטלת שתן ואח"כ זה קצת השתפר עד שזה הפסיק. בימים שזה הפסיק כאבה לי מאד הבטן, בעיקר בצלעות... אבל אני לא בטוחה שיש קשר בין הדברים. עכשיו הכאבים חזרו, כואב לי בפתח הנרתיק... ממש מין צריבות כאלה, כאבים של שעה-שעתיים בערך שאח"כ נפסקים ומקל עליי רק כשאני נוגעת שם. מה שמוזר זה שהתדירות של הכאבים האלה הם יום כן ויום לא. וזה ממש ככה. איכשהו הצלחתי "להבליג" עליהם עד הלילה האחרון שהתעוררתי לפנות בוקר כתוצאה מהכאבים האלה- דבר שעדיין לא קרה. אני יודעת שעליי לפנות לגניקולוג אך האמת שאני קצת מפחדת שהוריי יעלו על זה ואני רוצה לדעת אם מישהי אולי שמעה על זה ויודעת מה עליי לעשות, לפני שאלך ליעוץ מקצועי. וכן, אני יודעת שזה קרוב לוודאי זיהום / דלקת. תודה רבה מראש ויום טוב לכולם, האנונימית.

סקס בזמן מחזור...

היה לנו דיון על זה לפני כמה זמן.. האמת שאני טוענת שכל אזור יותר רגיש בזמן מחזור ולכן לדעתי יש קשר ישיר בין הכאבים שאת מתארת (אבל זה מאד משתנה מאחת לאחת כך ששום דבר אינו וודאי). להורים שלך אין על מה "לעלות" - גם אם הם "יעלו" על זה שהלכת לגניקולוג את יכולה להגיד שהיה לך זיהום- זה יכול לקרות בלי שום קשר לסקס, פשוט לקרות... או להגיד להם שזו סתם בדיקה כללית... אבל זו ממש לא (!) סיבה לדחות פגישה עם גניקולוג.. אין לי מה להציע לך חוץ מזה כי זה ממש לא משהו שאת רוצה ל"שחק איתו" או להמר איתו- פשוט כמה שיותר מהר לרופא.. שיהיה בהצלחה :)

היי לך ../images/Emo13.gif

קשה לומר דרך הפורום, למרות הפרטים שנתת. לכן, דאגי לעצמך ולכי להיבדק

למעלה