שלום

רלינה

New member
שלום

שלום לכולם....

רלינה

New member
אה?

אתה מתכוון לשם שלי...תוכל לברר את זה בפורום אנימה ו מנגה...

למה?

בגלל כאלה הערות מיותרות, בין היתר, סגרו את פורום "דוגמנות" (לא שזה כזה הפסד! ) זה מיותר!

Shmulikrazyy

New member
מיותר?!

בוא נמות משעמום ולא ננסה להפגין מעט סופיסטיקיישן. כפל לשון. איך שלא תקרא לזה. זה הכל חוץ ממיותר

כנראה גם אתה לא מתוחכם במיוחד!

היי. אם לעלפית מותר אז גם לי מותר לרמוז שאתה אדיוט (אולי עכשיו תבין) אם לא, וותר... זה אבוד...

Shmulikrazyy

New member
בגלל זה שאלת אותה למה?

אין שום בעיה. אני מעדיף להיות אדיוט מאשר משעמם כמוך

עלפית

New member
פחחחחחחח

לא רמזתי ש הוא אידיוט... אמרתי שלא נראה לי שרלינה התכוונה למשהו אחר חוץ מ"שלום, הצטרפתי לפורום שלכם". וזהו...

עלפית

New member
יכולים להיות כמה ../images/Emo29.gif

יש מקום לכולם... שמתם לב איך התגובה שלי החייתה את השרשור הזה? לא יאומן פשוט.

Shmulikrazyy

New member
כן עלפית, קחי את כל הקרדיט לעצמך

זה לא שאני לוקח שפה וממש משחק איתה, לא... רק את אחראית לשיחה הדבילית הזאת פה. וזה לא שיש פה אחד שבגילו אין לו מה לעשות בחיים חוץ מלקרוא לאחרים אדיוטים, מה פתאום רק עלפית עושה לנו את החיים מרגשים. אני התחלתי עם זה ואני אסיים את זה( מה שאומר שאני לא אגיב יותר לשיחה הדבילית הזאת, זה בזבוז זמן מוחלט. רק פלטתי מין ביקורת אקטואלית על המצב היום, !!! 4god sake ) ואם אני כבר שוב נמצא פה און ליין - DM יקר, מה קורה עם דמויותינו המופלאות? האם הן מקוששות עצים? שואבות מים? משתתפות במסיבת חשק? מה? הפעל אותם למענינו ולמען ילדינו

FM_the_Weird

New member
וכאן הדרקון אכן מחליט

שרק אכילה מופרזת תוכל להרגיע את הרוחות ובולע את כל כותבי ההודעות. (כולל אותי)

Tanath

New member
תלוי לאיזה דרקון אתה מתכוון

כי בשמונה וחצי הבוקר, גורבש עוד ישן על ערמת הזהב שלו.

Ga-Ga

New member
אבל אני לא

דרקון עצלן שכמותי לא קם כל הלילה לחפש אוכל אז לדעתי הזמן הכי טוב לצאת עכשיו ולגמור את כל סדרת ההודעות הזאת

למעלה