שלום

שלום

שלום , אני שדרנית ועורכת ברדיו "קול ישראל" . אני מחפשת לתוכנית בנושא זיכרון ואובדן - לקראת יום הזיכרון ליצחק רבין בני נוער שרוצים להתראיין לרדיו ולספר על זיכרון , אובדן , רצח ראש ממשלה , מה זכור להם מאותו היום . האם הם מכינים משהו מיוחד לקראת יום הזיכרון ... בנוסף אני מחפשת גם נער/ה שאדם יקר לו נפטר . ו.. בנוסף אני מחפשת מבוגר כבן 25- 28 שהיה נער ביום הרצח וירצה להתראיין ולספר מה זכור לו מאותו היום. למעוניינים כתבו לי במסר.

ערב רב

New member
אתם רואים ילדים, ככה עובדת

תקשורת שמאלנית - לכאורה תכנית ממלכתית על רה"מ של כולם ברדיו הממלכתי ע"י מגישה ממלכתית, אבל 'במקרה', 'כך יצא' שאת המרואיינים היא חיפשה רק אצל נוער שמאלני קיצוני מובהק ופעיל פוליטית (אפילו בפורום נוער שינוי היא לא ניסתה). ואח"כ כשאזרחי ישראל ישמעו את התכנית ברדיו הם עלולים להתרשם שכל מוקירי זכרו של רבין הם תומכי מרצ, או בכלל ששיח אודותיו לגיטימי אך ורק בתחום פוליטי צר זה.

ערב רב

New member
כבר 3 שנים שאתה רודף אותי כאן

לא הגיע הזמן שתמצא לעצמך חיים?

אתה לא חושב

שהגיע הזמן שאתה תמצא לעצמך חיים כבר שנים שאתה מפרסם הודעות שאף אחד לא באמת רוצה לקרוא בפורום שדעות פעיליו נוגדות את דעותיךת אולי אתה תמצא לעצמך חיים, או לפחות פורום שמתאים לך!

ערב רב

New member
כרגע הפורום חצי מת

אבל אם תתבונן בארכיון תגלה שברבים ואולי אף רוב הדיונים הארוכים כאן בפורום נטלתי חלק פעיל, כלומר היה מי שקר את הודעותי והגיב להן. מיותר לציין שאם וכאשר מצב זה ישתנה, לא תראה אותי פה יותר.

*מצתער להפריע לך*

אני חושב שהרבה ממה שאתה אומר בא מחוסר רצון להתמודד עם הטענות ההגיוניות של ערב רב. לערב רב, כמי שהוכיח את עצמו מזמן כהרבה יותר מטרול, יש מקום בפורום לא פחות מלך או לי. כל עוד לא נעשתה החלטה של ההנהלה שהפורום שייך אך ורק לפעילי הנוער, כל עוד לא הפכנו לקומונה סגורה וכל עוד אנחנו מעוניינים בציוויון הפורום כמו שהוא, אני לא רואה כל סיבה להמשיך להטריד את ערב רב על עצם המצאותו פה, למרות שהוא יכול להרגיז חלק מהפעילים. אני אשמח לפתוח בשבילך קומונה סגורה לנוער מרצ בלבד, אבל עד אז, בוא נתמודד עם מה שקורה פה בלי לסלק אף אחד.

מסכים עם שגב

ותשובה לערב רב: נראה שהסיטואציה, כמו שאתה מעלה אותה, אכן מפריעה לך (הפנייה האוטומטית של אנשי תקשורת לשמאלנים כשמדובר ברבין, לדבריך). מבלי להיכנס לגופו של עניין, אם אתה חושב שתומך מפלגה אחרת, ימנית יותר, יוכל לתרום לכתבה של הבחורה מהתקשורת, נסה לפנות אליה בעצמך במסר אישי (אתה יודע שהיא תקבל אותו, היא מחכה למסרים) ולהציע לה לפרסם את הפנייה גם בפורומי שינוי, קדימה, העבודה, הליכוד, ואפילו צומת הירוקים (כן, יש כאלה). אולי תופתע לגלות שיש לה כבר נציגים ממפלגות אחרות, ורק מרצ חסר לה? ואולי תעלה באוזניה רעיון שהיא לא חשבה עליו, ותגרום לשינוי קטן במציאות שמפריעה לך. בכל מקרה, שווה ניסיון.

Fleddermaus

New member
../images/Emo2.gif

בהתחשב בזה שבמשך כשנה וחצי הייתי בין שני השמאלנים היחדים ב"ראש צעיר" של רשת א' (אם בזה מדובר), אני מוצא את הטענה שלך משעשעת למדי.

למעלה