שלום

KLSVM15

New member
שלום

יש לי שאלה.. כל הבנות פה בהריון? בנות כמה הבנות פה? אני גם נערה שמנה וואיי קשה לי לכתוב את זה.. אבל כן, זו האמת! אני בת 16 וחצי אם תראו תמונה שלי אני בטוחה שתגידו שאני לא נראת שמנה אבל אני כן.. קשה לי לעשות דיאטה ואני עולה המון במשקל בעיקר בחורף.. אני מתביישת לצרף תמונה-אני מודה.. אני לא יודעת למה אבל... בכל אופן אני חדשה כאן וקוראים לי קארין:) הרגשתי צורך לכתוב פה. שיהיה שבוע טוב לכולם=)

יאני1

New member
?!

"כל הבנות פה בהריון?" WTF??? אשמח להגיב ליתר הדברים שכתבת, אבל אחרי שתבהירי את השאלה הזו.

KLSVM15

New member
חחחחחחחחח

מצטערתת אבל חברה שלי אמרה שזה פורום של בנות בהריון ולא של סתם בנות שמנות ואני לא אהיה קשורה פה. .חח

ברוכה המצטרפת../images/Emo39.gif

חברה שלך טועה.. זה ל פורום רהיוניות ויפות אלא שמנות ויפות.. שמנות מאוכל

KLSVM15

New member
ראיתי תמונה שלך בעולם שלך ואת ממש

י=פ=ה! עכשיו שם הפורום ברור יותר:)

צביקוש23

New member
דיקלה יפה גם במציאות

ואת זה אני בהחלט יכול להעיד! היא יפה לא רק בתמונה אלא גם במציאות

יאני1

New member
חחחח!! ../images/Emo6.gif

את צריכה לבדוק את המקורות שלך מותק שמנה זה סטייט אוף מיינד, לא רק הגדרה רפואית..אם את מרגישה שמנה את שמנה. כי זה כלכך מנהל אותך ומעסיק אותך. את מוזמנת לפורום בכל מקרה. אהבה מעיין

אממ

אני מכירה בנות ששוקלות 55 קילו שבטוחות שהן שמנות ומתעסקות בדיאטות כל הזמן. והן כן צריכות לשמוע מה ההגדרה הרפואית, ולדעת שהן לא שמנות, לא סובלות מהשמנת יתר - אלא בריאות, ושלא יפגעו בעצמן...

יאני1

New member
נראה לך

שזה יפתור את הבעיה? אשה שמבחינה רפואית נמצאת בתת תזונה שמשוכנעת שהיא שמנה..נראה לך שאם יראו לה טבלת משקל זה יוציא אותה מזה?? לא נראה לי בכלל. אם את חושבת שזה פיתרון אולי תציעי את זה לפסיכיאטרים שחוקרים את מחלת האנורקסיה, תגידי להם: "פשוט תגידו להן שהן רזות! ככה הן יבינו שהן לא שמנות!"

צר לי אם לא הבנת...

לא הצעתי את הפתרון שלי למחלת האנורקסיה, פשוט חלקתי עלייך ששומן זה לא בראש. יש הגדרות למהו עודף משקל, וזה הכל.

יאני1

New member
ברור לי

שלא הצעת פיתרון לאנורקסיה. מן הסתם, שומן, עודף משקל הוא לא בראש אלא בתאים שבגוף שלנו, והוא מוגדר רפואית ומאוד ברור. לא אמרתי ששומן זה בראש, אמרתי ש"שמנה" זה בראש. "שמנה" משמעו כל הסטיגמות שיש על שמנות, כל חוסר הביטחון, כל רגשות הנחיתות and so on and so on אני לא אומרת שכל אלה באים קופמלט עם עודף משקל, אני למשל לא נמצאת במקום הזה. השתמשתי במושג "שמנה" כמשהנו שמייצג את כל מה שדובר עליו כאן.

chicka

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אז כמו שכבר התייחסו לזה, לא כל הבנות פה בהריון. למיטב ידיעתי יש פה רק אחת בינתיים ונראה לי שיחסית לפורום שהרוב בו הוא נשי, זה אפילו מעט... אין ספק שהמונח "שמנה" הוא יחסי. יחסי לשכבת הגיל שאת נמצאת בה, יחסית לחברה שמקיפה אותך וכמו שמעיין ניסחה יפה - זה גם סטייט אוף מינד. אני שמחה שבחתימה שלך יש משפט מאד חשוב שאומר "סוד האושר הוא להיות שלם עם עצמך" כי ההבנה האמיתית היא שמשקל הוא לא תוית לאושר. ללא שום קשר לרדת במשקל, אם תעשי זאת מבחירה נכונה ואמיתית ממקום שלם ואוהב ולא ממקום של "חייבת כי כולם רזים ואני חייבת להיות כמו כולם", רוב הסיכויים שתצליחי להחזיק בשינוי, כי בסופו של דבר - דיאטה נכונה משנה הרגלי אכילה ישנים. ושוב, ברוכה הבאה.

solee

New member
אמרו פה כבר הכל

אז סתם ברוכה הבאה!!!

למעלה