שלום

S i M a N

New member
שלום

יש לי כמה שאלות על Lordi (שאני מעריץ שרוף שלהם...
) 1. האם יש בארץ את האלבום The Monsterican Dream? 2. מאיפה ניתן למצוא פוסטרים שלהם? 3. מתי יצא האלבום החדש שלהם? תודה למי שיענה

הוד11

New member
ממליץ העל פורום לורדי

שם תקבל את התשובות כנס לדף הפורומים של תפוז ושם יש קישור לפורום בצד הימני של המסך

philips99

New member
אגב לורדי אתמול בתחנה המרכזית

בירושלים נכנסתי לחנות והתחלתי לדבר עם המוכר ואיכשהו התחלנו לדבר על רוק והוא אמר לי שהוא חזק מאוד וקשה להפתיע אותו אז דלקתי כמה שירים בטלפון הסלולרי שלי של סקורפיונס ואז וואייטסנייק ואז אוריה הייפ והוא לא זיהה אותם ואז אמרתי לו טוב הנה משהוא קל שכל העולם מכיר והדלקתי את השיר של לורדי מהאוריויזיון וגם אותו הוא לא זיהה וכשאמרתי לו שזה השיר מהאורויזיון אז מוכר נוסף שהיה שם אמר זה לא מוזיקה זה כת השטן, וזה הצחיק אותי ובאתי לומר שיש להם את השיר שהשטן הוא לוזר אבל השיחה התקדמה ושכחתי מזה, אחר כך אותו מוכר שאמר שזה כת השטן אמר שיש לו את כל הדיסקים של אלויס פרסלי ושהוא אוהב יותר את לד זפלין ואריק קלפטון והוא הדליק הופעה חייה שלו ואז דיברנו עוד קצת ואז הלכתי. טוב נו כת השטן-זה היה מצחיק.

fire witch

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

נראה לי שאני מרימה מגבית בפורום לקנות לך כמה פסיקים ונקודות ....

fire witch

New member
לזה שאם היית מנקד טיפה ועושה רווח

בין המשפטים היה הרבה יותר פשוט לקרוא את ההודעות שלך , אני ממש לא מתכוונת להעליב או משהו בסגנון , רק שלקח לי רבע שעה בערך להבין מה זה ...

למעלה