שלום!

Lili Liat

New member
שלום!

מישהו פה יכול להמליץ לי על שירים יפים אבל יפים!!! לא משנה פופ או שקט של הספייס גירלס? ועוד שירים יפים (פופ ושקט) באנגלית של כל מני זמרים מפורסמים? אפשר המלצות?

dor307

New member
אממ..כל מה שיש לי במחשב

קיצבי: fergie-fergalicious Carrie Underwood-Before He Cheats Beyonce - Ring The Alarm Bertine Zetlitz – 500 Kate Ryan- Alive Robbie_Williams_-_Lovelight Sugababes – Easy teddybears feat. annie - yours to keep Will My Arms Be Strong Enough –BWO sally shapiro - Ill be by your side Soul_Avengerz_feat Javine_-_Don_t_Let_The_Morning_Come Lola- No Strings Attached scissor_sisters-lights ספייס גירלס שקט: MAMA VIVA FOREVER Tow become 1 Good bye

dor307

New member
יש לי

אבל מעט(עוד לא נגמר הקיץ) אבל החדשים של לוסי וDM שקטים אז אם את רוצה תעשי כמו שכתוב בהודעה עליהם.

dor307

New member
בקיץ יש יותר

שירים קיצביים משירים שקטיים אז רוב השירים שיש לי על המחשב הם שקטים. השירים החדשים של דפש מוד ולוסי סיבלס הם שירים שקטים.

Lili Liat

New member
אתה יכול להמליץ לי על כמה מהשירים

השקטים שיש לך? ואם אפשר גם קצבים?

dor307

New member
אני עושה לך ממש בעיות ../images/Emo9.gif

שקטים: scissor_sisters-the_other_side Jamelia – Go Lucie Silvas - Last Year Anna Ternheim - Girl Laying Down ciara_Promise jordan pruitt- outside looking in Tori_Amos_-_Not_David_Bowie Snow Patrol - Chasing Cars

Lili Liat

New member
חחחחח אתה לא עושה לי שום בעיות :)

ותודה על השירים!!!

anush91

New member
יש הרבה שירים שקטים ויפים...

אבל אני ממליצה על INSATIABLE

anush91

New member
זמר, Darren Hayes

הנה עוד כמה: Delta Goodren- Lost without you Clay Aiken- Run to me D-side- invisible Ronen Keating- When ytou say nothing at all Lara Fabian- Je taime Maria Mena-Miss you love Maria Carey- Hero Il Divo- Regresa a mi Brian Adams- We're in heaven Ace of Base- Everytime it rains Westlife- Tonight יש עוד המון....תהני.

dor307

New member
הבנת מה יהיה באלבום הבא של דארון?

למה הוא עושה אלבום כפול?

anush91

New member
הוא עושה כפול כנראה בגלל כמות

החומרים שיש לו...האלבום כנראה יהיה יותר בכיוון של האלבום השני.

dor307

New member
מעולה,האלבום השני פי מליון יותר טוב

אבל אני לא מעריץ של אלבומים כפולים..חוץ מקייט בוש ואוטקאסט לא שמעתי אלבום כפול שלא היה עדיף שיהיה אלבום אחד.

anush91

New member
לי לא משנה, העיקר שהשירים טובים

ו
במקרה של דארן אני בטוחה שהם כאלה

למעלה