שלום =]

שלום =]

היי.. קוראים לי מירב ויש לי שאלה [נראה לי שזה המקום לשאול אותה..] קורה לי המון שאני הולכת בלילות ובדיוק פנס רחוב אחד לא דולק ובדיוק שאני עוברת לידו הוא נדלק! זה כבר לי קרה לי יותר 10 פעמים! ולא רק פנסי רחוב בהמן מקומות אחרים...S: זה מפחיד אותי, אני כבר לא חושבת שזה משהו מקרי אחרי הכל.. יש למשהו מכם רעיון מה זה?? תודה מראש וערב נעים.. מירב =]

זה בהחלט לא מקרי

טוב, אני יודע שזאת לא התשובה הכי מגניבה אבל במקרה במקרה, את הנושא הזה אני מכיר טוב. ישנן בדיוק שתי אפשרויות: א. לפעמים המגעים בין הנורה לבית רופפים, כך או כך, הפנס נדלק ונכבה באופן לא צפוי גם ככה. ב. מתח חשמלי זורם לכל פנסי הרחוב, רק שלפעמים, למרות שהעוצמה אמורה להספיק לפנס, היא בכל זאת חסרה בקצת. איפה שיש אדמה ואספלט(ופנסי רחוב), שהם חומרים מבודדים ביחס לגוף האדם, המתח החשמלי מושפע, ברמה מזערית אומנם אבל שמספיקה לפעמים, מגוף האדם, שהוא כמו גוש גדול שמוליך דרכו אנרגיה, כמו מתכת שיכולה להתחמם ולהתקרר, ככה גם אנחנו. קרה לך פעם שעמדת מול רדיו וגילית שהתזוזות שלך משפיעות על הקליטה? יש לעניין השלכות רבות, שנחקרות בעשורים האחרונים בכוונים רבים. אני בכלל חושב שבשורה התחתונה, שוב דבר לא קורה במקרה, ובוודאי שיש סיבה לכל מה שקורה, לכן כל עוד מה שקורה לא פוגע בך, ואפילו להיפך, מאיר את דרכך
, אני מייעץ במילים אלו: "טוב להודות לשם ולזמר לשמך עליון, להגיד בבוקר חסדך ואמונתך בלילות" לילה טוב

תגיד......./images/Emo12.gif

מה אתה עושה פה בשעה כזו? אין לך בית
אחלה לילה לנו

IBP1

New member
חתיכת צמד קנאים שכמותכם ../images/Emo24.gif

באתם ללמוד עימי בלילה ,ולא מצאתם אותי ?!

גמתה מסתובב בלילות../images/Emo35.gif

או אה... חשבתי שרק אני לונורמלית... מסתבר שאני בחברה טובה כזו....

אצלי מתרחשת תופעה פיזיקלתי מעניינת

בזמן האחרון הגוף שלי טעון בחשמל. כל פעם שאני נוגע במתכת, אני מרגיש "זץ". פעם אפילו נגעתי במישהי ו"חישמלתי" אותה בטעות.

דגנית

New member
../images/Emo6.gif איזה מרגיז זה..

אתמול חברה ואני חשמלנו אחת את השניה זה היה פשוט כואב! לשתינו..

חשמל סטטי, אני מתגעגע ../images/Emo13.gif

כשעבדתי בכלי זמר הייתי כל היום ליד מגברים וגיטרות חשמליות, היו מלא מקרים שהיינו "מחשמלים" אחד את השני, וסתם נוגעים במיתרים ובחפצי מתכת ומתחשמלים....חחח זה היה מגניב(וכואב).

אני לא רוצה להיות זה שהורס תמסיבה..

בעיקר בקיץ כשהאוויר יבש הבגדים שלנו מסייעים לנו לאגור חשמל סטטי, למשל ביציאה מהרכב נחוש זאת... אז לצערי אולי אתה מחשמל באישיותך המחשמלת אבל לא מעבר לזה...

למעלה