שלום

Reutgold

New member
שלום

אני קוראת הרבה זמן בפורום שלכם ומתעסקת בכלל בחלומות צלולים מאז החופש הגדול אתמול היה לי חלום ארוך (אני לא אתחיל לספר כי לא בשביל זה פתחתי את הנושא) קיצר ברגע מסויים בחלום קראתי משהו ואחרי כמה דקות בחלם קראתי שוב ושמתי לב ש.. נגיד היה כתוב שלן (תתיחסו רק לאות האחרונה) אז כשקראתי שוב זה היה-ך כאילו זה עדיין היה במשמעות של נון סופית כי המילה עצמה לא השתנתה רק האות האחרונה זה כאילו שהנון גידלה משהו או שינתה את עצמה קצת ונשארה באותה משמעות אות בחלום שמתי לב לזה וזה היה נראה לי קצת מוזר אבל לא קישרתי לזה שאני נמצאת במתב של חלום.... אז לא הייתי מודעת לזה שאני חולמת... אוף חבל!!!!!!! אני מנהלת מאז שהתחלתי יומן חלומות אבל בחודש האחרון זמני וכמות השינה שלי היו קצת לא יציבים וזה הפריע ולא זכרתי הרבה חלומות עכשיו אני חוזרת למצב מאוזן ואני כבר זוכרת... הבעיה שאני לא מתרגלת מספיק בדיקות מציאות כאילו מה באמצע הרחוב אתם קוראים שלט אחרי כמה דקות קוראים שוב או שואלים את עצמכם "האם אני חולם?" אפשר גם לשאול במחשבה ולא בקול?-זה נראה לי קצת פחות יעיל לא יודעת למה.. ואין לי שעון דיגטלי... בהודעה זאת לא היתה שאלה ספציפית אבל אני אשמח לשמוע תגובות על כל דבר נ.ב שמעתי שמראות בחלום זה לא דבר כ"כ חיובי (אני בעוד פורום כולל של חלומות וישויות וכאלה) ורציתי לשאול אם זה נכון ואם כן-למה? והאם זה אומר גם על המציאות שמראה זה דבר לא חיובי שרק המוח יודע ואנחנו לא, משום מה...

Esho

New member
בטח שאפשר במחשבה

לא חייבים לדבר בקול בשביל לעשות בדיקת מציאות.

silverhawk

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

נראה שבאמת פספסת הזדמנות, אבל לא נורא. ככל שתהיי יותר מודעת לנושא ויותר מתורגלת בו, כך תלמדי לנצל יותר את ההזדמנויות הללו. ובהחלט, בדיקות מציאות נעשות בראש. את לא צריכה להקריא בקול, אלא רק להריץ את העניין בראש. בנוגע למראה, זה לא שזה לא חיובי, אלא שהמראות בחלום מאוד לא צפויות. אותי הן דווקא מסקרנות.

Reutgold

New member
יש אנשים שבחלום

עמדו מול מראה וראו את עצמם אחרת במובן שלילי אני מכירה אחד שגם אותו מעניין כל עניין המראה בחלומות הוא אמר שזה סוג של היפוך-"מציאות" החלום הפוכה בכל מיני דברים מעבר למראה-הוא נכנס אליה.... ואחד גם אמר לי שכל פעם שהוא נמצא בחלום ויש מראה בסביבה יש תחושה ואוירה שלילית ועויינת

silverhawk

New member
לא בהכרח

זה מאוד מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שיראו במראה את עצמם (מעוותים או לא), יש שיראו אנשים אחרים או מראות אחרים. דווקא במראות - אין כללים קבועים.

zivnew

New member
מראה

אין לי מושג למה אבל כשיש מראה בחלום תמיד יש הרגשה רעה\מפחידה תמיד יוצא משהו שלילי(לא מנסיוני אלא מהודעות של אחרים).

למעלה