שלום

עטרה ב ט

New member
עבר גם עבר, פשוט לוקח כמה דקות

עד שהקובץ מופיע על המסך. עכשיו שאלה לי אלייך: הכתב שלך פה מייצג ודומה לכתב שלך במציאות או שכתבת מתוך מתח בגלל שזה הולך לאבחון ? יש המון מתח בכתב שלך.

ליטן א

New member
אחחחח... אני מת על הכתב הזה...

אם אני אלך ע"פ הסטארט-אפ של אבי, את נראית לי בחורה מאוד נמרצת. לא יודע למה.. סתם ככה בא לי לראש. איך שהסתכלתי על הכתב שלך, נהיה לי אור בעיניים (או שזה בגלל שאחותי בדיוק הדליקה את האור בחדר שמולי..
) אוקיי, אז ככה.. אני מת מעייפות, ויש לי עוד בוחן בספרות שאני צריך להתכונן אליו.. אז נסכם ככה... אני כותב ב2 שורות הערות לעצמי, שאני לא אשכח מה רציתי להגיד מחר, ומחר זה יבוא בצורה מסודרת, בהרחבה....
כתב קופצני, נוטה לימין, רווח ענק בשולי שמאל, קער גדול, זוית גדולה, מ"ם סופית מעניינת, למ"ד חביבה, וזהו...
לא נורא אם לא הבנת כלום.. זה בסדר, גם אני לא
...
יאללה ביי. ליטן

astral tal

New member
אוי איילת

איזה כתב סבבי יש לך אם כי את יכולה להיות גם קצת מעצבנת משום מה.... לא להעלב אבל את נראית מישהי מורכבת ומעניינת דרך אגב - אני אוהב ת´שם שלך

עטרה ב ט

New member
אכן פחות מתח, אבל גם פחות כוחות

משום מה. (אני עדיין לא מרגישה טוב ולכן אין יותר פירוט היום
) צריכה לחשוב קצת יותר על הכתב.

אני מקווה שלא הדבקתי אותך ../images/Emo8.gif

אני לא יודעת איזו פעם מיצגת יותר לא ממש משנה לי...לאיזה כתב שתעדיפו להתיחס... בכל אופן תודה ותרגישי טוב

שבת שלום

חזרתי לראות מה חדש... אני רואה שעדיין אין תגובות טוב, מבינה שעסוקים כאן, מחכה... איילת

אריק!

New member
היי. כמה דברים

במישור הפרטי צנועה, חסכונית ולא מפרגנת לרווחתך, משקיעה בפיתוח אישיות ורוחניות, חינוך ותרבות. סדרי קדימויות נגזרים ממקצועיות, שרות ואתיקה. נמוסית. מחונכת. מאד טאקטית. נטולת תוקפנות. רגישה ופגיעה ולוקחת ברצינות יתר את ההערות. לא הכי שולטת במתרחש/אנשים ואיתנה תחת לחץ. יודעת סייג וגבולות. איפוק. תובעת קודם מעצמך. קשובה לבקורת. אכפתית. מצפונית. מעצורים רגשיים. הססנות. חרדות ( עתיד, שבוש ) קשיים בהחלטות. לפעמים מייסרת את עצמך ללא הצדקה שלא עשית די. או שיכולת למנוע תוצאה עגומה ( נגזרי מצפוניות יתר ) משקיענית. שאיפה למצוינות ושלמות. מצפוניות. מגמת לימוד ושיפור תמידיים. העלאת הישגים/חרדת הידרדרות. גרוי שכלי/מקצועי לפני פרקטיקה וכסף. חשיבות להכרת התאוריה והכשרה מתאימה כתנאי לעיסוק. בקורת עצמית זהירה, דיוק, הגיון, סדר, שקול דעת וחוש אחריות. יסודיות. חתירה לאובייקטיביות וביסוס עובדתי באים לבטוי בחוש זהירות, לעתים מופלג, עצירת תהליך לשם בחינה מחודשת, התחבטות לגבי הכוון. מסייגת אמירות. מסתייגת מהסקת מסקנות וקביעות מכלילות על סמך מידע התרשמותי חלקי לא בדוק. זהו. בהצלחה בכל אשר תפני. אהבתי את העדינות שלך.

אריק!

New member
היי. כמה דברים

במישור הפרטי צנועה, חסכונית ולא מפרגנת לרווחתך, משקיעה בפיתוח אישיות ורוחניות, חינוך ותרבות. סדרי קדימויות נגזרים ממקצועיות, שרות ואתיקה. נמוסית. מחונכת. מאד טאקטית. נטולת תוקפנות. רגישה ופגיעה ולוקחת ברצינות יתר את ההערות. לא הכי שולטת במתרחש/אנשים ואיתנה תחת לחץ. יודעת סייג וגבולות. איפוק. תובעת קודם מעצמך. קשובה לבקורת. אכפתית. מצפונית. מעצורים רגשיים. הססנות. חרדות ( עתיד, שבוש ) קשיים בהחלטות. לפעמים מייסרת את עצמך ללא הצדקה שלא עשית די. או שיכולת למנוע תוצאה עגומה ( נגזרי מצפוניות יתר ) משקיענית. שאיפה למצוינות ושלמות. מצפוניות. מגמת לימוד ושיפור תמידיים. העלאת הישגים/חרדת הידרדרות. גרוי שכלי/מקצועי לפני פרקטיקה וכסף. חשיבות להכרת התאוריה והכשרה מתאימה כתנאי לעיסוק. בקורת עצמית זהירה, דיוק, הגיון, סדר, שקול דעת וחוש אחריות. יסודיות. חתירה לאובייקטיביות וביסוס עובדתי באים לבטוי בחוש זהירות, לעתים מופלג, עצירת תהליך לשם בחינה מחודשת, התחבטות לגבי הכוון. מסייגת אמירות. מסתייגת מהסקת מסקנות וקביעות מכלילות על סמך מידע התרשמותי חלקי לא בדוק. זהו. בהצלחה בכל אשר תפני. אהבתי את העדינות שלך.

למעלה