העטלף הזה! נעל כן, אבל סוס? ויחזירו את האייקוני חורף... בחורף?
G g a l4 New member 27/9/06 #23 העטלף הזה!../images/Emo46.gif נעל כן, אבל סוס? ויחזירו את האייקוני חורף... בחורף?
ת תמרוש5 New member 27/9/06 #21 כן רחלי צודקת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני תמיד רוצה לעשות ואז עושה וזה יוצא אחד מכוער
כן רחלי צודקת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני תמיד רוצה לעשות ואז עושה וזה יוצא אחד מכוער
ת תמרוש5 New member 27/9/06 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "חינם"?!?!חח אולי תשקיעי 140 ש"ח ותבואי להיות ילדה תרבותית?! *מכחישה את העובדה שכבר ראית את ההצגה*
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "חינם"?!?!חח אולי תשקיעי 140 ש"ח ותבואי להיות ילדה תרבותית?! *מכחישה את העובדה שכבר ראית את ההצגה*
ד דנדי פלוצקי New member 28/9/06 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif במיוחד אני אבוא
ת תפוזיטלי New member 28/9/06 #32 אם כבר, אנחנו../images/Emo6.gif במפגש נעשה לך את כל נדרי בחינם אולי רק טיפ קטן יספיק..את יודעת, ככה, שיהיה לביזבוזים
אם כבר, אנחנו../images/Emo6.gif במפגש נעשה לך את כל נדרי בחינם אולי רק טיפ קטן יספיק..את יודעת, ככה, שיהיה לביזבוזים
נ נ ו נ י י י י New member 28/9/06 #33 ../images/Emo45.gifואל תזלזלי, תמרה!אני רואה את הפרצוף המצחקק שלך עד לפה!!! את רוצה להגיד לנו שאנחנו פחות טובות מנדב סגל??????????ומגילי יוסקוביץ'??????.וממנחם לאנג??????ומאורן שבו???[או איך שלא קוראים לו ] או....פחות טובות מטלי??????
../images/Emo45.gifואל תזלזלי, תמרה!אני רואה את הפרצוף המצחקק שלך עד לפה!!! את רוצה להגיד לנו שאנחנו פחות טובות מנדב סגל??????????ומגילי יוסקוביץ'??????.וממנחם לאנג??????ומאורן שבו???[או איך שלא קוראים לו ] או....פחות טובות מטלי??????
ת תמרוש5 New member 28/9/06 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בהודעה של חלי היה בי צחקוק קל,אבל אחרי שלך ממש צחקתי לי והממ.. יש כאלה שיגידו אחרת סתם נו מה אני תומכת בכן!!111
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בהודעה של חלי היה בי צחקוק קל,אבל אחרי שלך ממש צחקתי לי והממ.. יש כאלה שיגידו אחרת סתם נו מה אני תומכת בכן!!111
נ נעה של ה י ם New member 29/9/06 #37 אני אהבתי אותה גם ב.. אה.. רגע..../images/Emo6.gif אם היא תחליט שהיא זוכרת אותי, אני אשאל אם היא עושה עוד משהו
אני אהבתי אותה גם ב.. אה.. רגע..../images/Emo6.gif אם היא תחליט שהיא זוכרת אותי, אני אשאל אם היא עושה עוד משהו
G g a l4 New member 27/9/06 #24 ברוך הבא../images/Emo24.gif טלי נכנסה לפעמים לפורום וכתבה בו... בזמן האחרון("האחרון" ) היא לא כתבה פה אבל אולי היא תפתיע ותכתוב לנו מתישהו(כן אני אדם אופטימי )
ברוך הבא../images/Emo24.gif טלי נכנסה לפעמים לפורום וכתבה בו... בזמן האחרון("האחרון" ) היא לא כתבה פה אבל אולי היא תפתיע ותכתוב לנו מתישהו(כן אני אדם אופטימי )
M mary17 New member 27/9/06 #25 ברוך הבא../images/Emo24.gif ענו לך על כל השאלות ככה שאם יש לך עוד משהו לשאול
ד דנדי פלוצקי New member 27/9/06 #29 תלכי לחדר כושר נו, עכשיו קמתי אם גם היית קמה עכשיו היית גם צוחקת.. כי תמיד בבוקר שעייפים דברים יותר מצחיקים
תלכי לחדר כושר נו, עכשיו קמתי אם גם היית קמה עכשיו היית גם צוחקת.. כי תמיד בבוקר שעייפים דברים יותר מצחיקים
ת תפוזיטלי New member 29/9/06 #38 איייץ' גילי מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אני פשוט מתה על כל צוות השחקנים שם!! הם כ"כ חמודים
איייץ' גילי מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אני פשוט מתה על כל צוות השחקנים שם!! הם כ"כ חמודים
ת תפוזיטלי New member 29/9/06 #39 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gifמה? שו? איך? לשרשר לשרשר!!!!!!!!!!!111
נ נעה של ה י ם New member 29/9/06 #40 תקשיבי...../images/Emo11.gif לילה. אף אחד לא פה חוץ ממך ממיכלי וממני. רוצה לשרשר נכון ואני אעלים את ההודעה הזאת?
תקשיבי...../images/Emo11.gif לילה. אף אחד לא פה חוץ ממך ממיכלי וממני. רוצה לשרשר נכון ואני אעלים את ההודעה הזאת?