שלום

שלום

אשמח אם תכנסו לקישור ותראו את הבית שבסרטון מה דעת הפנג שויי בנוגע למיקום הפסנתר? בנוגע למיקום המראה? אשמח לתובנות

דנה A

New member
כלה להשגה

השיר היה מקסים
אז תודה לקישור מעניין. מה מפריע לך במיקומים? האם היה משהו ספציפי שהפריע לך? (אני בטוחה אגב, שהמראה הונחה במיקומה שם למטרת הצילום) אני אשמח לקרוא את דעתך והדיעה של המשתתפים

לא שהפריע פשוט סקרנות לשמה

לגבי מיקום המראה והקרבה שלה לדלת המרפסת אותו דבר לגבי הפסנתר והיחס של הפנג שויי לכלי נגינה (כולל הגיטרה שמונחת ברקע)

דנה A

New member
מיקומים

לגבי מיקומים- ובכן זו אינה שאלה פשוטה, וזאת מהסיבה שהפנג שואי בנוי רבדים על רבדים וככל שעוסקים בנוסחאות מתקדמות יותר- יש לקחת מס' שיקולים בחשבון. ישנן נוסחאות שבעזרתן למדים איזה אופי יש לאנרגיה ספציפית בכל מקום בבית- האם זו אנרגיה המעודדת שפע? בריאות? יצירתיות? תחרותיות? או שמא אנרגייה המאופיינת בבעיות בריאותיות? עיכובים? רכילות..? על פי סוג האנרגיה הקיים בכל אזור- מוחלט היכן יועמד כלי הנגינה, למשל. גם סוג כלי הנגינה בא בחשבון - איזו אנרגיה הוא מייצג? האם מתכת? האם אש? סקרנות - זו תכונה מבורכת בעיני ולכן הסברתי לך ולא הסתפקתי בתשובה אשר תהיה כללית ושטחית יותר

מאוד מעניין!

תודה רבה על הקישור. מהסתכלות מאוד מצומצמת על השטח שנראה, ובתור מי שניגנה ולימדה שנים רבות פסנתר ועוד כלים לדעתי, המראה עומדת שם לא רק לצרכי צילום.המראה ועשה המון ובעצם מכפילה אותה עושה מוסיקה. בבתים שבהם הנגינה היא אקטיבית בכלי, אפשר לראות את הפסנתר בקדמת הבית. במקרה שלה אין שום ספק שהמיקום הוא אופטימאלי מכיוון שהיצירה שלה נפלאה. אני הייתי שמחה לראות את הבית שבו גדלה... בכל מקרה, תודה על הקישור, אפשר לראות בו גם מינימום של חפצים מסביב ואת העיסוק המאסיבי במוסיקה.בית פשוט לגמרי, כמו הכתיבה. שנה טובה

למעלה