שלום!

chelsea hotel

New member
שלום!

שלום לכולם, אני משערת שזה דבר לא קבוע, אבל רציתי לשאול: מהם השירים שאתם חושבים שיהיו בהופעה בזאפה ביום שישי? תודה רבה ושנה טובה

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאני הולכת אגב ../images/Emo9.gif

[וחדשה, חן ,12] לדעתי בטוח על בטוח שבטוח יהיו בסוף של יום ולהתעורר. ולדעתי גם יהיה ניצוצות, נראה לי שאין סיבה שלא יהיה. זה מה שאני די בטוחה... לפחות די... שנה טובה גם לך

מוצקלה25

New member
לא מאמין שיהיה פליליסט מפתיע

יפתח על ידי אגם ענקית.רוב השירים מעל המשמרת. והקבועים ("ניצוצות" "את לא" "תלוי על הצלב" "נעליים" סנדניה") ובטח איזה שיר סולו של ברי, כנאה עיר של קיץ ואמונה עיוורת. גם אני אהיה שם

דווקא ההופעות בזאפה ידועות

בתור היוצאות דופן, חוץ מזה תחשוב על זה שעבר הרבה זמן מאז שפורטיסחרוף נתנו הופעה מלאה, אני חושב שיהיה טוב. אגב מעניין איך זה להיות עם פורטיסחרוף ביחד בקרוז, יומיים עם המשוגע הזה על אותה ספינה?

חחח אשכרה!../images/Emo194.gif

יו י אני עדיין לא מאמינה שהפלגתי בספינה המכוערת הזאת ודווקא עכשיו הם מצאו להם זמן להופיע איףף כל מי שמפליג לו.. שמזה יהנה!!

את לא חדשה! כבר הצטרפת לפורום פעם

אבל בניק אחר, אני זוכר אותך! (יש אנשים שקשה לשכוח?)

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאולי...

אני לא זוכרת
אהההה אולי מ-Chenush LOVE Anime

שירים שצפויים להיות

הייתי בונה על האלבום 1900 כבסיס, יהיו גם המון מהאלבום החדש וכמה מסיפורים. מהסולו של פורטיס יהיו בטח תלוי על הצלב ואת לא, ואולי איזה משהו נחמד וטוב מפלונטר (אולי את למדי אותי הלילה או אינקובטור ולשם שינוי לא כל הזמן את רד מעל הטלוויזיה!), מהסולו של ברי יהיו בטח את אמונה ועיר של קיץ, ואולי עוד משהו.

זה יכול להיות עצום

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שזה ה-שיר להופעות של פורטיסחרוף מפלונטר

למעלה