שלום

bilirok

New member
שלום

שלום לכולם אני אמא לילד בן 5 מכור לסידרה ולקלפי יוגי הו יש לו לפחות 10 חבילות והוא ממש מכור מעריץ את אקסודיה , טורומטו כחול העין וכו מצטערת אם טעיתי בשמות עד היום ראה את הסדרה ב HOT VOD עכשיו כבר לא משודרת איפה ניתן להשיג את הפרקים מדובב האם מופיע גם בערוץ הילדים ? בנוסף האם יש מידע כתוב בעברית על הקלפים השונים במיוחד קלפי האלים תודה מראש .

slifer

New member
תשובה לחלק מבדברים

ללקלפי האלים אין מידע, והם גם אסורים למשחק. לגבי הסדרה איני יודע כי אישית אני רואה את הסדרה באנגלית באינטרנט.

בתשובה לשאלתך

הסדרה באמת לא משודרת בימים אלו, אבל נראה לי שניתן למצוא את פרקי העונות הראשונה עד השלישית בוידאו ובדיוידי (נסי לחפש באתר של סטימצקי www.ibooks.co.il) בקשר לרביעית אני לא יודע, נסי לצור קשר עם מייבאי יוגי הו PMI בקשר לשאלה בנוגע לקלפים, כן, יצאו קלפים בעברית, אבל רק חבילה אחת בשם "מקדש עתיק" כך שלא נראה לי שקלפי האלים יצאו בעברית. בעבר מכרו את הקלפים ברשת מקדונלדס, אבל היום אפשר לחפש (אם מחפשים ממש קשה) חנויות שמוכרות את הקלפים האלו. יש חנות אחת בסינמה סיטי שמוכרת את החבילה הזאת.

impale

New member
תגובה להכל.

האמת שעד היום לא שמעתי על ילד מתחת לגיל 11 שיודע לשחק... היות וברמת העקרון נדרש ידע לפחות בסיסי באנגלית ~~" אבל בכל אופן הסדרה יוגיהו נגמרה,חלפה לה.. את מקומה תתפוס בזמן הקרוב סדרה חדשה ומוצלחת לא פחות בשם "יוגיהו -GX" סדרה שתדבר על דמויות חדשות ועלילה חדשה. ככה שסביר להניח שהילד שלך לאט לאט יפסיק להעריץ את אקסודיה ויעבור לקלפים כמו אנטיק גיר גולם.. XD. בנוגע למידע על קלפים: לא ידוע לי על אתר המאפשר אפקטים של קלפים בעברית.. היות ורוב השחקנים בישראל יודעים אנגלית.. ואלו שלא הם אנשים שלא באים לטורנירים.. ומבחינת הקהילה-מי שלא בא לטורנירים הוא טיפה "פחות עקרוני". (לא משהו אישי.. פשוט את לא יכולה לצפות מקהילה לעזור הרבה לשחקן שלא משחק נכון ^^?) ולגבי קלפי האלים- בסדרה יש להם אפקטים מעוותים ומטופשים. במציאות הם בכלל לא קלפי משחק אלא לאספנות בלבד. קלפי האלים שקונים בארץ הם על פי רוב לא מקוריים.. הקלפים המקוריים עולים מן הסתם הרבה הרבה יותר מאשר 3 ב 15-20 שקל... ובכל מקרה.. הם לא קלפי משחק.

benayam

New member
שטויות

אם הילד אמריקאי יש מצב שהוא ישחק,אח שלי בגיל 7-8 בדק ברן לקח טורנירים רצינים ברעננה,שאלה של מוח בגילאים הקטנים,למרות שבין 5 זה מוגזם,אבל לא להיות גזענים...

impale

New member
ממש לא שטויות.

הטורנירים שהיו פעם ברעננה היו עלובים. אפילו אנשים ששלטו בזמנו בטורנירים.. בני\עידו אומרים את זה.. זה היה בזמן שבו כל מה שצריך זה מזל\כסףף בתקופה הורודה שלפני הבאן.. וואי.. יש הרבה מה לחשוב כשיש קלפים שדופקים ליריב את כל המגרש.. או קלפים שהם בעצם קומבו מנצח של קלף אחד (יאטא!-מי צריך יכולת כשיש יאטא?) וכמובן.. שזה אפשרי גם היום... אבל היום זה יהיה קשה יותר.. יש פחות ופחות קלפים שתשלוף ויהפכו לך את המשחק... בכל מקרה.. ילד ששולח את אמא שלו לשאול מהם האפקטים של קלפי האלים המצריים? נו באמת....

benayam

New member
אח שלי

היה יותר טוב מעידו בהרבה,הטורנירים נעשו עלובים בערך בתקופה שעידו נעשה טוב...

impale

New member
היו השחקנים שעברו למגיק

גם הם יודעים היום שהיה להם פשוט כסף.. זה הכל. המשחק לפני הצבת הבאן ליסטים היה משחק שדורש פחות חשיבה ממשחק איקס עיגול ><" הרי מה כבר יש לחשוב כשיש לך קלפים של 3000 התקפה בלי הקרבה + אפקטים מעולים? קלפים כמו יאטא שעושים לוק ליריב קלפים כמו דלינקי ופוט אופ גריד שאתה פשוט מפעיל ונכנס ליתרון... קלפים כמו רייגקי ודסטר שניקו מגרש. קלפים כמו אימפריאל אורדר שאנשים פשוט תרשו אם ליריב היה יוצא אותו על ההתחלה XD וכדומה... זה היה אבסורד.... היום אנשים לא יכולים לבכות על כסף.. לאט לאט כל הקלפים הנדירים יוצאים קלים להשגה.. לא זוהרים אבל ללא ספק יעילים.. יש היום קלפים שלא נותנים יתרון אלא ברוב המקרים מיועדים א ורק כדי לשמר אותו... בשביל להשיג יתרוניות לרוב צריך להשתמש בקלף בזמן הנכון ובמקום הנכון. בשביל זה טוב שיש באן ליסטים.

למעלה