שלום.

la orejita

New member
שלום.

אני לא יודעת מה איתכם...אני לא רוצה להיות הורסת מסיבות או משהו בסגנון אבל לא נראה לכם שאין צורך באלופה 2? זהו, מיצינו, הלאה לסם הבא- הלא כן?? אני מקווה שלא תרמסו אותי באבנים, זוהי דעתי ואנו חיים במדינה דמוקרטית בה כל אדם ואדם יכול להביע את דעותיו!!! בברכה, דרמה קווין.

את צודקת בזה שאנחנו מדינה דמוקרטית

ושכל אחד יכול להביע את דעותיו.. אבל, מה איכפת לך? מכריחים אותך לראות את זה?! וחוצמיזה? למה לא לשרשר? את נראת בחורה מאוד אינטליגנטית..למה לעצבן אנשים?

la orejita

New member
צודקת,

אני אכן בחורה אינטליגנטית, בורכתי:) אך לצערי לא ראיתי שום שרשור בנושא (אולי לא באמת בדקתי היטב),מצטערת. בכל אופן "מי אחראיייי פההה"? תכניסו את ההודעה שלי לשרשור שאתם רואים לנכון. תודה!

la orejita

New member
אין לי שום בעיה עם ההחלטה הזו,

וקרוב לוודאי שגם אני אצפה באלופה 2. אני פשוט חושבת שזהיהיה נסיון כושל בטחינת מים ושאחוז הצפייה יהיה נמוך מהעונה הזו. בכל אופן המון הצלחה.

צודקת בהחלט../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

זה כל כך טיפשי לעשות עונה שנייה לטלנובלה זה מבאס אבל אין מה לעשות כנראה שנגמרו להם הרעיונות לטלנובלות

danit1234

New member
מהה?? איזה שטויות?! יאללה לכי לכי

סתם לא
אבל למה שנרמוס אותך באבנים אני ועוד הרבה חושבים בדיוק כמוך
וגם אם לא הסברת את עצמך יפה והכל ודעתך אנחנו באמת חיים במדינה דמוקרטית. ובקשר לעניין את צודקת אני חברה באגודה נגד מריחת טלנובלות תראי השיר שלנו כבר בעונה רביעית פור גאד סייק .

לא מסכים איתך..../images/Emo87.gif

המון אהבו את האלופה יותר מכל טלנובלה אחרת של הוט.. היא ממש מצליחה ולכן אין הפתעה למה יש עונה שנייה.. זאת טלנובלה כזאת ממכרת וכזאת יפה.. שאני באמת שמח שיש עונה שנייה!

רק לידיעתך גברת נכבדה

האלופה מתעלה על כל טלנובלה ישראלית אחרת. עדיין לא הועלתה סדרה שהצליחה לסחוף בצורה כזאת ואני אתן לך דוגמה קטנה- אני ראיתי פרק אחד את מס' 13 ומייד אצתי רצתי להשיג את הקודמים לו. בעלי קלט סצנה ומייד התמכר וכך גם אחיו, גיסתו, אחותו והחבר שלה ואנו חיים בארה"ב!!! ולא אנשים שייש להם זמן לטלויזייה במיוחד- לי יש שני נסיכים בני 3 ו-1 ואני לא מדברת על זה שהם משגעים אותי בלי סוף- יש פרק? יש פרק? אז תעשי טובה ובאמת כל השחקנים עושים מלאכתם נאמנה ואם לא בא לך להנות מבידור טוב אז תעבירי ערוץ. אני לא ממש מודעת לשאר התוכניות והערוצים בארץ היום אבל אני סומכת עלייך

שלום לך

את צודקת בזה שלכל אחד יש דעה משלו וזה מדינה דמוקרטית כמו שהמורה שלנו של כיתות יותר נמוכות הייתה אומרת 30 ילדים 30 דעות!. , היו על זה הרבה מאוד שרשורים והרבה דיברו על זה חלק אמרו שכן רוצים עונה שניה וחלק שלא. אני אישית חושבת שזה תלוי קודם כל על מה תדבר העונה השניה?.... מי יהיו השחקנים?....איזה עלילה תיהיה? וכ"ו.... וזהו אני מקווה שלא יפתחו כל שניה שרשור על זה.

../images/Emo194.gif|רמיסהבאבנים|

לאיודעת, אין לי דעה. רוצים להמשיך שימשיכו רוצים טלנובלה חדשה שיעשו טלנובלה חדשה בין כה וכה אני אצפה

למעלה