אם תמשיכי להוציא לי לשון אני אתפוס לך אותה
מ מותר לי New member 7/9/06 #16 ברוך הבא ../images/Emo140.gif אני רואה שקושקושית דאגה לך... ידעתי שאפשר לסמוך עליה
ס סקאוט New member 7/9/06 #18 נפלא ביותר מגניב ונעים רק זקוק לעיסוי טוב ולמעסה טובה שתשאר איתי כמה שנים טובות.
B Barvazoom New member 8/9/06 #30 עד שהוא מגיח הוא גורם לחיכוכים... קושקושית, מקווה שזה הומור בינכם...
B Barvazoom New member 8/9/06 #32 מתרגשת... זה מתקרב...../images/Emo9.gif יש מליון סידורים מסתבר... מזל שהחלטתי לא להחליט לאן בדיוק אני מטיילת אחרת היו עוד מליון ואחד סידורים... מה שלומך? איך בצפון? ד"ש ממני...
מתרגשת... זה מתקרב...../images/Emo9.gif יש מליון סידורים מסתבר... מזל שהחלטתי לא להחליט לאן בדיוק אני מטיילת אחרת היו עוד מליון ואחד סידורים... מה שלומך? איך בצפון? ד"ש ממני...
G gilad269 New member 8/9/06 #33 תמיד שמתכננים טיול,יש הרבה סידורים. עדיף באמת לא להחליט,כי כשתחזרי תגידי לא הייתי שם ושם,ככה שאת לא מחליטה כל מקום שתהיי יהיה נפלא אצלנו בסדר.בקרוב ואלא שכחתי מת עליך
תמיד שמתכננים טיול,יש הרבה סידורים. עדיף באמת לא להחליט,כי כשתחזרי תגידי לא הייתי שם ושם,ככה שאת לא מחליטה כל מקום שתהיי יהיה נפלא אצלנו בסדר.בקרוב ואלא שכחתי מת עליך