שלום!

שלום!

היי, אני גם בוגרת מיכאל לפני שנתיים עברתי את קורס מיכא"ל! וזה קורס ממש ממש טוב נהנתי מאוד ואני חדשה כאן אז נעים מאוד !
ממני פיית הכוכב

תשובה

בפורום הזה מדברים על הכל, והוא נועד במיוחד לאלה שעברו את קורס מיכא"ל (וכמובן שמדברים גם על שאלות שקשרות למיכאל) ו...ברוכה הבאה לפורום

ברוכה הבאה פיית הכוכב!

אני בטוחה שתשלבי פה. שמי חן. [אני כבר לא במיכא"ל-הכינוי סתם נשאר] ספרי..איך היה לך במיכא"ל...לקחת ממנו משהו?

שלום חן

כן ברור שלקחתי לקחתי המון דברים כמו ארגון זמן או תחניקות של זיכרון וזה ממש עזר ל יואנ יממש מרוצה מזה שעברתי אותו! גם שיפר ל יאת ההרגשה לחיובית והיו גם דברים שידעתי אבל זה גם חידש לי דברים. אני חושבת שזה חשוב שכל אחד יעבור אבל עם לא מתרגלים את הדברים אז אין לזה שום אפקט! איך לך היה הקורס?

count on me

New member
ברוכה הבאה..נעים להכיר

את מוזמנת לשתף אותנו בחוויות מיוחדות שעברת בקורס.... שבוע מקסים ובהצלחה לכולכםםםם

chuchi46

New member
../images/Emo1.gif אה? מה? פיספסתי משהו?

כן, משעמם כאן... כשאני הגעתי גם שיעמם אז ניסיתי להכניס דברים, אבל שום דבר לא יכול להחיות פורום במצב כזה. יש לפעמים שירים שמישהו כתב, סיפורים לסופ"ש ודיונים מידיי פעם. עד כמה שאני יודעת, בזה זה מיסתכם P:

adi23e

New member
../images/Emo140.gif כמו שעשית כד כה

תרגישי חופשי להגיב להודעות, ולכתוב הודעות (מה לכתוב? מה שנראה לך. בסופו של דבר, אפשר לקשר הכל למיכא"ל). הפורום יכול להיות רדום לעיתים, כמו שנת חורף של הדובים
אבל אח"כ הוא מתעורר:) פשוט לא לחכות שמישהו אחר יעיר אותו, אם יש לך רעיון/ כל דבר אחר, תכתבי. ברוכה הבאה:)

למעלה