שלום כיתה א'.
I Inco Gnito New member 4/9/06 #8 והיום התלמידים קוראים לו Central Server, לא ? {אינקו צועד בקצב הזמן והקידמה...}
א אצבעות יצאו לטייל New member 4/9/06 #12 הרֶגע !! הם למדו את זה (גידול בחוות) מהאחים וואשבסקי. למרות שגם המטריקס היום היא גם כבר לא מה שהיתה פעם. מדהים איך שהכל משתנה (עם סגול מתחת לנון)
הרֶגע !! הם למדו את זה (גידול בחוות) מהאחים וואשבסקי. למרות שגם המטריקס היום היא גם כבר לא מה שהיתה פעם. מדהים איך שהכל משתנה (עם סגול מתחת לנון)
א אצבעות יצאו לטייל New member 4/9/06 #14 אצלך מתחת לאפור כתוב "תפוז 186 - נהניתם? ספרו לחברינו" אגב מה מס' הטלפון של חברינו?
א א י ל ה New member 4/9/06 #15 חברינו הוא טלפת. הוא מקבל תמסורות אנרגטיות בתשדורות תת-גליות ברטטים משתנים. בנוסף, הוא גם מסביר פנים לכול, מחויך תמידית ומאמין שכאשר נבין כולנו שכל הפחד בעולם נובע מהתנתקותנו מהמקור האלוהי, נוכל להתחבר שוב ואז או אז יבוא המשיח. אור ואהבה.
חברינו הוא טלפת. הוא מקבל תמסורות אנרגטיות בתשדורות תת-גליות ברטטים משתנים. בנוסף, הוא גם מסביר פנים לכול, מחויך תמידית ומאמין שכאשר נבין כולנו שכל הפחד בעולם נובע מהתנתקותנו מהמקור האלוהי, נוכל להתחבר שוב ואז או אז יבוא המשיח. אור ואהבה.
א אצבעות יצאו לטייל New member 4/9/06 #17 דמעה ורודה איזה שם יפה... [אני? אני מתכופף כשמצביעים עלי ומכסה את אחורי עם אצבעותי בעיקר מפני ד"ר רשע]
דמעה ורודה איזה שם יפה... [אני? אני מתכופף כשמצביעים עלי ומכסה את אחורי עם אצבעותי בעיקר מפני ד"ר רשע]
ד דמעה ורודה New member 4/9/06 #20 אצבעות אני מבינה את הבעיה שלך אתה רוצה לספר לי עליה? שכב על הספה ותירגע.
א אצבעות יצאו לטייל New member 4/9/06 #21 אהמ..אהמ.. (מחוסר אוויר) הסברתי את הבעיה שלי. בעצם היא לא בעיה. אני רק נזהר (מה, את לא עוקבת?)
ד דמעה ורודה New member 4/9/06 #22 טוב, לי אין מה לדאוג לא אני התבקשתי לסור ללשכתו... מחזיקה לך את כל האצבעות. אל תפחד, העם מאחוריך!
א אבנר אפי New member 5/9/06 #24 אבל הוא הרגע הסביר לך שהוא משתמש באצבעות שלו למטרה מאוד חשובה. לא עדיף שתשחררי אותן?