שלום!

SKJUMBO

New member
שלום!

היום שמתי לב לפורום שלכם והבנתי שמגיעים לפה כל המתוסכלים שנשכלשים בטסטים... :) אני עצמי עברתי טסט חמישי לפני חצי שנה ואני יודע כמה זה מעצבן להכשל במיוחד כשהכישלון לא מוצדק! רציתי לשאול אם יש פה מורים לנהיגה או אפילו טסטרים? השאלה שלי היא האם אתם חושבים שהטסטים מתבצעים בצורה הוגנת?

popapipu

New member
זה לא פורום של נכשלים מתוסכלים

זה פורום של לומדי נהיגה, הרוב פה בכלל לא ניסו לעשות טסט. מתייעצים פה על בעיות בנהיגה, קשיים בתיאוריה, מבקשים המלצות למורים או סתם מספרים חוויות משיעורים. והמנהל פה הוא מורה לנהיגה אם אני לא טועה...

buda11

New member
אמממ

המנהל אופיר לא מורה לנהיגה אולי השני כן אבל זה לא בטוח וכן יש כאן טסטרים של משרד הרשוי. ותאמת אני חושב שיש טסטירם שקרנים שלא מגיעים להם לעובד בעבודה הזו.

popapipu

New member
יעני מה יש לטסטר לחפש

בפורום הזה, הוא לא משועמם... בטח הם נשלחו לפה מתפוז כדי שהפורום יהיה רציני

Superdror

New member
כל מי שנמצא בפורום הזה הגיע

לפה מיוזמתו האישית ואני מוריד את הכובע בפני כל טסטר ומורה שנמצאים פה כדי לעזור ולהסביר, לתת דעה מקצועית. ד"א, אף אחד ממנהלי הפורום הוא לא מורה לנהיגה במקצועו.

../images/Emo6.gif

בטח שהמנהל אופיר לא מורה לנהיגה.. אין פה מנהל בשם אופיר.. יש את יגאל ואת דרור אם אני לא טועה שניהם חיילים.. יש 3 מומחי פורום אחד מהם הוא טסטר השני הוא מתנדב במשטרת תנועה או משהו כזה (אופיר) והשלישית נעלמה לפני זמן מה.. ויש כאן גם מורי נהיגה שכותבים כאן מדי פעם ועוד איזה טסטר שטוען שכל הטסטרים כולל כולם מושלמים..

Superdror

New member
היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום 1 אני כבר לא חייל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחח

טוב שאתה מעדכן.. מאיפה לי? שיהיה במזל.. (טוב אמסור כבר נוסח מלא ביום-1 ) בטח איזה התרגשות זה..

SKJUMBO

New member
התכוונתי להגיד בצחוק שאחת הסיבות

שאנשים מגיעים לכאן זה תסכול מזה שלא עוברים טסט...

crazy bitch17

New member
ברוך הבא...../images/Emo13.gif

אני הגעתי לפה אחרי שנכשלתי בטסט ראשון והייתי צריכה לפרוק את זה איפשהוא,בסופו של דבר כבר עברתי טסט ומאז השתקעתי פה...

למעלה