שלום.

אביבא

New member
שלום.

הייתי פה פעם, שאלתי שאלה ודי עזרו לי. יש לי עוד בקשה קטנה. ביום שלישי כנראה אעשה תקשור ראשון, עם הרוח של סבתא שלי זכרונה לברכה [אגב, עליה שאלתי את השאלה בפעם הקודמת]. אז ככה. אני עושה את זה עם חברה, ואני סומכת עליה במליון אחוז.. אני פשוט קצת לחוצה. היא הציעה לי לעשות הכנה נפשית. לישון הרבה כי זה מתיש. להכין את עצמי בתת מודע לדברים מבהילים. אני יכולה לשמוע קצת מוזיקה, אני יכולה לראות תמונות מרגיעות של נוף... אבל רציתי לדעת אם כדי לי לעשות משהו אחר, יותר מרגיע.. ללכת לים אולי, להסתכל על השמיים... שאני לא אתחיל להילחץ באמצע התיקשור, במיוחד כי זה עם סבתא שלי והיא מתה ממש לא מזמן. שלושה חודשים. אם התיקשור יילך אני אנסה לעשות עוד תיקשור מייד אחריו, של 10 - 15 דקות עם עוד רוח שחשובה לחברה שלי. הצעות להכנה נפשית יתקבלו בברכה. [אגב, לאילו שיודעים איך מעבירים את התחושות הפיזיות הרעות אחרי התקשור מוזמנים להוסיף] תודה

שאלה

כשאת אומרת שתעשי תיקשור את מתכוונת דרך מדיום או בכוחות עצמך? מכיוון שאף מדיום שפוי בדעתו לא היה מסכים לעשות תיקשור בשלב כל כך מוקדם לאחר מותה של סבתך, אני מתארת לעצמי שהתכוונת בכוחות עצמך. החלטתך לעשות תיקשור ראשון עם סבתך ז"ל תמוהה מאוד בעיני שכן מעשה שכזה יזיק מאוד לנשמתה של סבתך, ועלול לחרוץ עליה גורל של "תקיעות" בעולמינו ולחבל בתהליך עלייתה למרחב האסטרלי ולמנוחה. אם את מתכוונת לעשות סיאנס ולא תקשור, אני מתחלחלת עד עמקי נשמתי כי אז תעוללי נזק רב עוד יותר- ובעיקר לעצמך. כאשר אדם נפטר ונשמתו עוזבת את גופו, לוקח לנשמה שנה לפחות עד שהיא מוכנה לתקשר, זאת מכיוון שהיא עוברת תהליך מורכב ועדין מאוד של היטהרות והיפרדות מן עולם החיים. היא איננה יציבה ותתפתה יותר מבקלות להזדמנות לתקשר פעם נוספת עם החיים. הבעיה שאם דבר כזה יקרה, האיזון יופר ויש סיכוי טוב שתגרמי לכך שסבתך לא תמצא מנוחה, ועלולה להפוך ל"רוח רפאים"- כלומר נשמה תקועה. אני בטוחה שאהבת ואת עדיין אוהבת מאוד את סבתך ואני בטוחה שזה לא הגורל שאת מייחלת לה. העצה הטובה ביותר שאוכל היא להימנע מנושא זה לחלוטין, כמה מסקרן שלא יהיה. כי מניעים שבאים מסקרנות ואפילו מתוך געגועים הם אנוכיים ויש השלכות לכל מעשינו ועלינו לקחת אותם בחשבון. סיאנס על כל צורותיו הוא התעסקות לא מבוקרת באנרגיה ולמעשה נעשה ללא השגחה עליונה וללא פיקוח, כלומר- מי שרוצה לבוא, מוזמן. ומה אם תצליחי להעלות ישות שאינה רוצה בטובתך כלל וכלל? רק נזק יכול לצאת מזה. עצתי לך שתתאזרי בסבלנות, לטובתך, לטובת חברתך ולטובת נשמתה של סבתך ז"ל- הניחי לנושא, כעבור שנה למותה חפשי דרך מכרייך מדיום אמין שיבדוק האם לנכון לבצע תקשור עמה. עד אז הניחי לנושא, ומנעי מחברתך גם להתעסק בכך- גם אם נדמה לה שהיא יודעת היטב מה היא עושה.

למעלה