שלום

Nofale

New member
שלום

אני חושב שאתם צריכים לילדים שלכם לעשן גראס כי זה יעזור להם לטוראט אני בטוח שזה עלה פה לפחות פעם בפורום אבל אני אומר לכם יש לי טוראט אמנם קל מאד גם לא חייבים לעשן את זה יש המון דרכים לצרוך מריחואנה

הלנה

New member
אני חושבת

שהילדים שלנו צעירים מדי בשביל גראס... כשיגדלו זה כבר יהיה עניין שלהם... לגבי התרופה שמופקת ממריחואנה אני יודעת שנעשו ניסויים בארץ ושהיא ניתנת בגרמניה, אבל אני אישית לא היתי מנסה, אלא אם כן זה היה המוצא האחרון. תודה בכל אופן על ההמלצה ואני שמחה שלך זה עוזר. אפשר לשאול בן כמה אתה?

ערב טוב Nofale,

אני מכירה מישהו (שאינו כותב בפורום), שמעשן גראס כדי למזער את הטיקים, וזה אכן עוזר לו. מצד שני, קשה להתעלם מכך ש"השנים הקשות" של הטוראט הן בגילאים צעירים (בערך 8 עד 20). עישון גראס (או נטילתו בכל אופן אחר... אני לא מבינה בזה
) הוא בעייתי בגילאים אלו, היות שקשה לפקח על כך שנער הנוטל סמים קלים לא יתדרדר חלילה לסמים קשים יותר... בשנים האחרונות נערך ניסוי בגרמניה, בו ניתנה ללוקים בטוראט תרופה שעשויה ממריחואנה. אחת הכותבות בפורום אף התנסתה בתרופה זו, ואני מקווה שהיא תגיב להודעתך. לדעתי יש מקום לשקול חלוקת התרופה הזו בארץ, כיוון שנטילתה תהיה פחות "מסוכנת" לנערים צעירים מנטילת גראס בצורתו הטבעית.

רק לידיעה : ההבדל בין עישון גראס

לבין נטילתו בכדורים הוא נושא השליטה במינון. מן הסתם בעישון לא יודעים מהי כמות החומר הפעיל שהגוף צרך. דרך הנוירולוגית שנופר היתה מטופלת אצלה אנו יודעים שניתן לקבל אישור מיוחד לגידול הקנביס לשם הפקת מריחואנה לצריכה אישית (אבל אין לי מושג באילו קריטריונים יש לעמוד על מנת לקבל אישור זה).

למעלה