שלום אני מחפשת אילן יוחסין של כל המשפחות בסאלם עם תמונות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה
א א י ן לי כינוי New member 25/8/06 #1 שלום אני מחפשת אילן יוחסין של כל המשפחות בסאלם עם תמונות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה
א א י ן לי כינוי New member 25/8/06 #2 ועוד שאלה (אולי ספויילר) אין לי מושג אם זה ספויילר כי אני כבר לא צופה קבוע הרבה זמן. מימי ושון היו או יהיו יחד? אם כן אפשר בבקשה פירוט. תודה לכל העונים.
ועוד שאלה (אולי ספויילר) אין לי מושג אם זה ספויילר כי אני כבר לא צופה קבוע הרבה זמן. מימי ושון היו או יהיו יחד? אם כן אפשר בבקשה פירוט. תודה לכל העונים.
P princess gina2 New member 25/8/06 #3 ספויילר כן מימי ושון ביחד-אחרי שבל תתחתן עם פיליפ שון שבור הלב ומימי שבורת הלב(בגלל עזיבתו של רקס אותה) יהפכו לזוג הם גרו כשותפים נהיו חברי נפש ואחרכ מתאהבים וגם מתחתנים!!!!!!
ספויילר כן מימי ושון ביחד-אחרי שבל תתחתן עם פיליפ שון שבור הלב ומימי שבורת הלב(בגלל עזיבתו של רקס אותה) יהפכו לזוג הם גרו כשותפים נהיו חברי נפש ואחרכ מתאהבים וגם מתחתנים!!!!!!