האמת שהבנתי שזה השתנה מהתקופה
שאני עשיתי (לפני שנה), ועכשיו שאלה אליכם חברי הפורום, זכורים לכם במבחנים שאלות כאלו על חיי היום יום בפיזיקיה? כמו איך להחזיק פטיש נכון, איך תיפול הפצצה מהטוס וכו'? כי לי זה היה במחבחנים של הטיס אבל לא בצו הראשון. בכל מקרה, המבחנים מורכבים מכמה חלקים: מתמטיקה לא מאוד מסובכת, אבל צריך לעבור על אחוזים, לדעת לבצע את כל פעולות החשבון על דף (אין מחשבון), שברים וכו', זאת מתמטיקה די בסיסית, אין בעיה עם 3 יח"ל. אנלוגיות צורניות- כלומר יש שתי צורות שיש ביניהן קשר מסוים ואז נותנים לך עוד צורה, ועוד ארבע אופציות להשלמה, את צריכה להשלים את הצורה החסרה לפי אותו נוסח שהיה בדוגמא, כלומר לעלות על החוקיות. אנלוגיות מילוליות- על אותו עקרון כמו הצורות, רק עם מילים. הבנת הוראות- לדוגמא: קחי את האות השניה של המילה השלישית במשפט זה, חברי עם השלישית במילה החמישית ותקבלי מילה מסויימת, מה המילה? (זה גם אמריקאי). הבנת הנקרא- אני חושב שיש 12 טקסטים, זה מתחיל מטקסטים קצרים והופך למאוד ארוכים וחופרים, ועל כל טקסט שלוש שאלות אמריקאיות. ואם מה שאומרים נכון, אז גם שאלות של פיזיקה בחיי היום יום כמו שציינתי למעלה. יש ספר של קידום להכנה למבחנים הפסיכוטכניים, יכול להיות יעיל אם את רוצה להגיע הכי מוכנה. בהצלחה!