שלום!

SKJUMBO

New member
שלום!

פעם ראשונה אני נכנס לפורום שלכם. התעניינות שלי בסנוקר התחילה דווקא ממשחק מחשב CAROM, לאחר מכן התחלתי להעניין גם בתחרויות המשודרות בטלוויזיה... במחשב דווקא לא כ"כ הולך ובמציאות לי אף פעם לא ניסיתי, רציתי לשאול איפה בארץ ניתן להתחיל ללמוד סנוקר מקצועי אם בכלל? והאם לדעתכם גיל 18 זה לא מאוחר מדי? בנוסף אשמח לדעת מדוע שחקנים ישראלים לא משתתפים בתחרויות בין לאומיות?

9ball master

New member
שלום וברוך הבא לפורום

ללמוד סנוקר בצורה הכי מקצועית זה רק בחו"ל, רוב ה"מדריכים" בארץ הם לא ברמה מספיק גבוהה. אף פעם לא מאוחר להתחיל לשחק, השאלה היא מה המטרה שלך? אם אתה מעוניין להגיע לשחק באליפות העולם אז יש לך הרבה להספיק להשלים ואתה תצטרך להשקיע את כל כולך בשנים הקרובות באימונים ובהכנות. אם אתה מעוניין להשאר שחקן חובב (לא שזה רע, רוב השחקנים הם בסך הכל חובבנים) אז זה יכול לבוא בהתקדמות איטית יותר אם זה על ידי אימון בעזרת מאמן או לימוד עצמי תוך כדי משחק עם החבר'ה (למרות שעל מנת להשתפר מעבר לרמה מסויימת חייבים לפנות למדריך מקצועי) ישנם שחקנים ישראלים אשר משתתפים בתחרויות בין לאומיות, רק כשזה מגיע לסנוקר, עדיין אין שחקן ברמה המקצועית והתחרויות שבהם הישראלים משתתפים הם לחובבנים כשזה מגיע לשאר הענפים אז השנה היה לראשונה שחקן ישראלי באליפות אירופה בקרמבול וכן מספר שחקנים השתתפו באליפות אירופה בפול בשנתיים האחרונות. ישנו שחקן ישראלי אשר נמצא בימים אלו בארה"ב ולוקח חלק בתחרויות ביליארד מקצועיות ואף השתתף באליפות העולם האחרונה ב straight pool

SKJUMBO

New member
תודה על המידע

ושאלה נוספת איפה ניתן למצוא מדריך בצפון ועד כמה העסק יקר?

9ball master

New member
לא מכיר

מדריכים בצפון, תבדוק במועדונים באזור שלך, אולי יש שם מדריכים. העלות משתנה ממדריך למדריך אין מחיר קבוע

למעלה