שלום!!!!!!

שלום!!!!!!

קוראים לי יוסף, אני בן 15 מירושלים ו.... אני חב"דניק (יודעים מה זה,כן?) כפי שאתם מבינים אני חדש פה... אני לא מעריץ שרוף, קראתי את הסדרה כולה פעמיים וראיתי את הסרטים פעם אחת...ואני אפילו לא יודע מה הגילאים של השחקנים (ד"א, הייתי שמח לדעת...) ראיתי בפורום אבודים ופורום נמלטים שהם עשו משחק על הדמויות של הסדרות, כלומר מישהו כותב כל מיני פרטים ואז צריכים לנחש מי זה, אני ממליץ לעשות את זה גם פה... זה ממש כיף אני אתן דוגמה למשחק "אני דמות אחת עם שתי מסגרות. כל משפחתי הענפה הלכה ונגוזה. ותפקידי היה כתפקיד דמות שמאוד נערצת על הארי". התדעו מי אני????? זה כתוב בצורה מאוד לא טובה אבל זאת רק דוגמה. אני בטוח שיש פה כותבים הרבה יותר טובים ממני אז יאללה תתחילו לכתוב מקווה שתהנו משהייתי כאן....

yuvi217

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני יובל, בת 14
זה סיריוס לא? אבל לא הבנתי את הקטע על שתי המסגרות.. [נו כי אני טיפשה
]

זה לא סיריוס אבל קרוב...

ראש משפחת בלק יש לו מסגרת אחת במשרד של דמבלדור ומסגרת אחת בבית של סיריוס הוא היה מנהל של הוגוורטס והרבה פעמים דמבלדור מבקש ממנו ללכת לתמונה שלו שבבית של סיריוס כדי להגיד לו משהו

Pr0NgS

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo13.gif

דבר שני: אני לא חושב שהוא כ"כ נערץ על הארי...

לא פיניאס היה נערץ על הארי

אני כתבתי שהתפקיד שהיה לפיניאס (מנהל הוגוורוטס) הוא כמו התפקיד של דמבלדור שוודאי ובוודאי נערץ על הארי

אלאסטור

New member
שלום וברכה, וברוך הבא. ../images/emo39.gif

טוב מאד שאתה דתי שמח בחלקך... אבל לפורום הזה מצטרפים רק מעריצים שרופים. אם אתה לא שרוף, אתה מתבקש ללכת לחנות השוארמה הקרובה לביתך, ולבקש סיבוב על השיפוד, תגיד להם ששלחנו אותך, והם יסכימו. ואגב מה אומרים בחב``ד על הארי פוטר? מתפללים להצלחתו?

saaror

New member
אם אתה הולך לשווארמה...

בוא לשווארמת סערוריהו,השווארמה הכי חמה בעיר 18 שקל,ואתה מקבל שווארמה וברד.

הו, אתה הבוחש בשוקו של הצ'אט. ../images/Emo140.gif

נייס להכיר בפורום. אבי, כמעט16, יהוד.

למעלה